U ČETVRTAK UZ JUTARNJI

VIDEO: PRIZORI SA SNIMANJA JEDNE OD NAJSEKSEPILNIJIH ŽENA U HRVATSKOJ Žanamari u novom Magnumu: 'Kad nestane struje na par sati, totalno se zbunim'

 
 MAGNUM (Hanza Media)

Novo izdanje Magnuma, magazina za lifestyle i tehnologiju koji u četvrtak izlazi na kioske uz Jutarnji list, donosi ekskluzivni intervju s jednom od najseksepilnijih žena u Hrvatskoj koja se krije iza najzavodljivijeg pogleda na domaćoj sceni – Žanamari Perčić.

Putene figure i zamamnih oblina u čipkanom retro donjem rublju i samostojećim čarapama među mnoštvom privatnih polaroida, Žanamari krasi naslovnicu novog Magnuma.

Kantautorica iz Tučepa za Magnum je odradila i spektakularni fotosession. U videu “iza kulisa” Žanamari otkriva kako je prošlo snimanje iza kojeg stoji njezin suprug Mario Perčić, poznat pod umjetničkim imenom Joshua Macks. Ovaj umjetnički duo, koji zajedno surađuje vokalno, režirajući spotove i na fotosessionima, uspio je dočarati teatralnu retro atmosferu damskog boudoira u kojem vlada Žanamari, seksepilna femme fatale.

Iako fizički podsjeća na dive iz nekih prošlih vremena, Žanamari sasvim spretno, u maniri influencera, upravlja modernim tehnologijama. Na Instagramu ima više od 61.000 followera, a fanovi joj često govore da ih podsjeća na Kim Kardashian ili, pak, Sofiju Vergaru.

Žanamari nas je osvojila šarmom i pozitivom, a otkrila nam je i da bez tehnologija više ne može zamisliti svoj život.

- Bez laptopa, svoje kamere, studijske opreme, mobitela… ne znam kako bih funkcionirala. Kad se dogodi da nestane struje na par sati, totalno se zbunim. Znam uživati i u romantici i svijećama te ugasiti mobitele, ali kad to sama odlučim – rekla nam je Žanamari.

Osim ekskluzivnog intervjua atraktivne Žanamari, u novom broju Magnuma možete pročitati i intervju s trenutačno najzaposlenijim glumcem Borkom Perićem, koji nam je otkrio da vječno glumi dobre naivce, te zaviriti u skriveni svijet stripera i jedne go-go plesačice koji za dva sata plesa mjesečno zarade tisuću eura.

Doznajte kako propada prvi hrvatski shopping centar, a u totalnom vodiču kroz Facebook naučite kako pobijediti Zuckerbergove algoritme i ostati anoniman na toj društvenoj mreži. Donosimo i izbor najboljih satova i tenisica, veliki modni editorijal posvećen proljeću, izbor stvari za kampiranje te prve vikende na suncu i zraku.

Sve to i mnogo više u novom Magnumu u četvrtak uz Jutarnji list!

MAGNUM (Hanza Media)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:15