Zoë Ghertner
Tko čeka, taj dočeka

Ljubiteljice klasike napokon su dočekale i taj dan: COS je stigao u Hrvatsku!

Londonski brend odjeće COS od 14. svibnja dostupna je za hrvatsko tržište.

Tvrtka COS s radošću najavljuje otvaranje cosstores.com funkcionalne online trgovine u Hrvatskoj.

Modna robna marka iz Londona, koja nadahnuće crpi iz umjetnosti i suvremene kulture, poznata je po kolekcijama u kojima se inovativan dizajn kombinira s bezvremenskim stilom, tako da svaki komad možete nositi i dulje od jedne sezone.

Zoë Ghertner

Mrežna trgovina u Hrvatskoj se otvara s kolekcijom proljeće/ ljeto 2020. u kojoj istražujemo praktičnost i inovativne materijale, kao što su prirodno obojene tkanine i sjajni traper. Teksturom i konstrukcijom ističe se kroj, a haljine krase utkani detalji. Sjajna tvrdo uvijena tkanina kombinira se s pamukom u majicama proizvedenim na nov način.

Zoë Ghertner

Zahvaljujući svjesnom unapređenju kvalitete i vrste tkanine u svakoj sezoni, sav pamuk iz kolekcije iz još je više održivih izvora.

To uključuje organski, reciklirani i prerađeni pamuk.

Zoë Ghertner

Od 2007. godine tvrtka COS sa sjedištem u Londonu ostala je vjerna svojoj filozofiji - ponuditi visokokvalitetne modne kolekcije s odjevnim komadima koje svatko mora imati u svom ormaru te nove klasike, a sve pod okriljem etosa marke koji podrazumijeva moderan, bezvremenski, funkcionalni i taktilni dizajn.

Zoë Ghertner

Inspirirana umjetnošću, marka COS rabi tradicionalne metode i nove tehnike za izradu decentnih kolekcija postojane kvalitete.

Predana bezvremenskom dizajnu i inovacijama, tvrtka COS surađuje s etabliranim umjetnicima i onim u usponu, galerijama i kreativnim studijima.

Zoë Ghertner

Tvrtka COS do sada je imala priliku surađivati na projektima sa Serpentinskom galerijom, Međunarodnim sajmom namještaja u Milanu Salone del Mobile, galerijom Guggenheim u New Yorku, fundacijom Donald Judd Foundation, galerijom Frieze London, fundacijom Dia Art Foundation, međunarodnim sajmom dizajna Design Miami/, modnim markama Opening Ceremony i Mr Porter te umjetnicima kao što su Snarkitecture, Sou Fujimoto, Studio Swine, Wayne McGregor i AFSO / ANDRÉ FU.

Zoë Ghertner


Čitajte i:

Inovativni dizajn i postojana elegancija: Londonski COS pokreće online prodaju za Hrvatsku

Linker
13. travanj 2024 02:25