Ivor Mažar
riječka priča

Poznate mama i kći na reviji: Zbog jednog detalja ipak se više gledalo u Danielu Gračan

Trsatska gradina dočekala je šesto izdanje modne manifestacije CITY 45 20, koja u svom imenu nosi početak koordinata Grada Rijeke, a održava se u sklopu Ljeta na Gradini. Osim što je manifestacija okupila brojna poznata lica reviju su nosile dvije Kraljice Hrvatske u koje se moralo gledati, a one su mama i kći - Daniela i Ema Gračan.

Rijeka je predstavila još jednu modnu priču, onu koju spaja modu i ljepotu, umjetnost i tradiciju. Kao i svake godine dosad, posjetitelji su imali prilike vidjeti posebnu haljinu, ove godine čast da ju osmisli pripala je Radojki Simičević iz Vivien moda, koja je savršeno utjelovila temu "Karolina Riječka danas" uz Swarovski nakit i cvjetnu dekoraciju Christine Canci.

Reviju koju su posjetila i brojna poznata lica poput Damira Kedže, Ivane Delač i Nikoline Tomljanović, otvorila je Linda Lukežić s brandom Lusso Couture te tako uvela brojne posjetitelje u savršeno modno ljeto, baš kao i umjetnica Mirna Sišu koja je svoj prepoznatljiv stil aplicirala i na modne kreacije. Piste Trsatske gradine osvojile su i Hunić Design Sisters, koje su predstavile i dvije matching kombinacije za majke i kćeri, kao i Trgovačko-tekstilna škola iz Rijeke, koja je u svom izlasku imala i iznenađenje- haljinu izrađenu od pašte riječkog branda Paštaria.

Ivor Mažar

Na modnoj pisti susrele su se mama i kći Ema i Daniela Gračan, Jelena Urukalo i Ivana Paris. Ema Gračan, pobjednica je izbora ljepote Kraljica Hrvatske 2018., a istu krunu, a potom i svjetsku titulu, osvojila je njezina majka prije skoro tri desetljeća. Mama i kći oboje su mamile poglede na pisti, no cvjetna kruna koju je nosila Daniela bila je u svima u fokusu.

Ivor Mažar

Ivor Mažar

"Uvijek sam htjela biti kao mama. Kao mala hodala sam po kući s maminom lentom i u njezinim štiklama, maštala o takvim natjecanjima, a ove godine odlučila sam ostvariti taj san pa sam se prijavila na izbor za Kraljicu Hrvatske", otkrila je Ema u razgovoru za magazin Gloria.

Ivor Mažar
Ema Gračan

Sally atelier predstavio je kolekciju pod imenom Trsatske vile, dok je brand Anima M. kroz izbor boja i dizajna slavio ljepotu života. Modnu završnicu imali su Ti me ami flower fashion design.

Ivor Mažar
Reviju je nosila i Ivana Paris

Linker
13. travanj 2024 23:42