NAJVEĆA MEDIJSKA NAGRADA

DVA NAJEMOTIVNIJA TRENUTKA NA DODJELI ZLATNOG STUDIJA Bare je imao dosad neviđenu izvedbu hita 'Teške boje', a Jarak je imao posebnu poruku za Olivera

 
 HRT

Zlatni studio za TV novinara godine primio je Andrija Jarak s Nove TV, koji se u emotivnoj zahvali posebno obratio legendarnom pjevaču i laureatu u kategoriji pjevač godine Oliveru Dragojeviću.

- Emotivno sam izuzetno vezan za njega, nije prilika ni mjesto da objašnjavam, radi se o Dubrovniku '91. Dragi Olivere, želim ti sve najbolje, takvi ljudi trebaju Hrvatskoj, ti si ponos Hrvatske i dokaz da nitko nema srce poput Hrvatske, rekao je Jarak.

Bio je to uistinu emotivan trenutak, a još jedan je uslijedio kada je na scenu u studio Anton Marti izašao Goran Bare, koji je svoj megahit 'Teške boje' izveo u pratnji Simfonijskog orkestra Hrvatske radiotelevizije pod ravnanjem Ante Gele u aranžmanu kakav publika nije dosad imala prilike čuti.

Ako ste propustili Baretov nastup, poslušajte ga na ovom linku na 20.57 minuti, a na istom linku imate priliku pogledati i cjelokupnu dodjelu nagrada Zlatni studio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:34