DOBRODOŠLICA

FOTO: STUDENT GOLEMIM PENISOM NA TRAVNJAKU DOČEKAO TRUMPA 'Roditelji su mi bili oduševljeni, mama mi je čak pomogla. Jako su ponosni'

 
 Profimedia, Mega Agency

Službeni posjet američkog predsjednika Donalda Trumpa Velikoj Britaniji dočekan je između ostalog brojnim protestima u raznim oblicima - od velikog marša u centru Londona do goleme narančaste bebe na napuhavanje.

Međutim, najupečatljiviji protest protiv politike američkog predsjednika izrazio je 19-godišnji student umjetnosti Ollie Nancarrow koji je pokosio travu u obliku golemog penisa i poruke: ‘Klimatske promjene su stvarne.’ Imanje njegove obitelji nalazi se točno na putu kojim je prolazio Trumpov zrakoplov.

- Već neko vrijeme se dosta bavim globalnim zatopljenjem i znao sam da Trump dolazi. A moja je kuća baš na putu iznad kojeg nadlijeću brojni zrakoplovi. Roditelji su mi bili oduševljeni, mama mi je čak pomogla provesti ideju u djelo. Jako su ponosni na mene - rekao je Ollie u showu Jimmyja Kimmela.

A British student mowed this giant penis in a field ahead of Donald Trump's visit to the UK.
Ollie Nancarrow came up with the protest to highlight his concerns over the environment.
The image - created in a field on the flight path into Stansted Airport where the US President flew into on June 3 - shows a massive phallus and testicles with the words 'Oi Trump' next to it.
He also mowed a giant polar bear into the grass with the words 'Climate Change Is Real' alongside it.
Ollie, 18, who is part of the sustainability and environmental awareness group Born Eco, said:
Profimedia, Mega Agency

Ipak, studenta je već idući dan kod kuće čekala policija koja mu je savjetovala da makne prostotu jer će istražiti krši li zakon o javnom redu i miru.

- Nakon što mi je policija savjetovala da maknem penis, pretvorio sam ga u morsku kornjaču - rekao je Ollie za BBC.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 02:19