Harmonija dizajna i kvaliteta

GRUNDIG – Sinonim za premium proizvode skladnog dizajna i vrhunske kvalitete

Grundig je jedan od vodećih svjetskih proizvođača zabavne elektronike i kućanskih uređaja, te je već punih 70 godina prepoznatljiva robna marka diljem Europe. Zahvaljujući nedavnom uvođenju kompletnog programa visoko kvalitetne bijele tehnike, GRUNDIG je postao jedini europski proizvođač potrošačke elektronike koji nudi cjelokupan asortiman proizvoda.

U svojem portfelju GRUNDIG nudi sve od kompletnog asortimana televizora, preko audio uređaja, aparata za osobnu njegu i kuhinjskih uređaja, klima uređaja pa sve do aparata bijele tehnike. Najnovije i najmodernije tehnologije koje prate inovativan i privlačan pristupi u ideji i u izvedbi, ovaj brend opravdano čine sinonimom za premium bijelu tehniku i potrošačku elektroniku.

Harmonija dizajna i vrhunska kvaliteta kod svih Grundig aparata

S više od 70 godina njemačkog naslijeđa i iskustva u elektroničkoj industriji, GRUNDIG proizvodi slijede idealnu kombinaciju praktičnog i skladnog dizajna i vrhunske kvalitete. Kod nove linije GRUNDIG samostojeće i ugradbene bijele tehnike poseban je naglasak stavljen upravo na dizajn, a za inspiraciju je poslužio klasični piano i čiste linije njegovih tipki. U osmišljavanju ovog programa GRUNDIG je surađivao s vodećim stručnjacima u opremanju interijera koji su poduprli ovu viziju, te su tako nastali jednostavno i elegantno oblikovani uređaji GRUNDIG bijele tehnike.

Kod svih GRUNDIG kućanskih aparata stvorena je harmonija oblika i funkcija, pa svi Grundig proizvodi utjelovljuju i stil i kvalitetu. Za ovaj kultni status brenda zaslužna je i inovativna tehnologija koja je integrirana u sve GRUNDIG proizvode.

Zašto je Grundig bijela tehnika inovativna i drugačija?

GRUNDIG pećnice pomažu u lakom pripremanju slasnih jela, štede vrijeme i energiju i to tako da se u njima mogu istovremeno ispeći dva različita jela s različitim trajanjem pripreme, na različitim temperaturama, bez miješanja mirisa i okusa.

Uz iznimnu energetsku učinkovitost i optimalnu temperaturu u GRUNDIG hladnjacima namirnice ostaju svježe do tri puta duže, pa se time i u voću i u povrću zadržavaju prijeko potrebni vitamini i hranjivi sastojci.

Prvak u uštedi energije i vode je definitivno GRUNDIG perilica posuđa. Ovaj aparat pruža više od jednostavnog čišćenja, a koristeći što manje vode i struje brine i o prirodi i o posuđu.

ODABERITE GRUNDIG PROIZVODE KOJIMA ĆETE OBOGATITI SVOJ ŽIVOT

GRUNDIG hladnjak Full Fresh+ Side by Side idealno je mjesto za svježinu vaših omiljenih namirnica: konstantna temperatura i visoka vlaga u ladici čuvaju svježi zrak koji struji iz malih otvora za ventilaciju. Posebno dizajnirana ladica na vrhu ima male otvore koji istovremeno smanjuju kondenzaciju i poboljšavaju protok zraka. Time se zadržavaju vitamini i hranjivi sastojci, te su osigurani optimalni uvjeti za voće i povrće. Namirnice se neće isušiti, već će ostati ukusne i svježe, čak i do tri puta duže. Tako ćete smanjiti količinu biološkog otpada, a time i potrebu za dodatnom kupovinom, te pridonijeti ukupnoj uštedi i dobrom osjećaju. Budite sigurni da je vaše omiljeno voće i povrće na sigurnom mjestu i čeka da uživate u njima.

GRUNDIG perilica rublja s Multi Sense tehnologijom zahvaljujući funkciji prepoznavanja različitih tkanina čini pranje rublja jednostavnijim no ikada. Posebni senzori prepoznaju vrstu tekstila i veličinu opterećenja i automatski odabiru najbolji program za vašu odjeću. Drugim riječima, MultiSense Tehnologija optimizira temperaturu pranja, odabire savršeno trajanje programa i odabire broj ispiranja i brzinu centrifuge. Posebni senzori sustava prate temperaturu, brzinu motora i potrošnju električne energije. Dakle, ova tehnologija štiti vašu odjeću, a vama olakšava posao! Preostaje vam samo briga što ćete obući!

GRUNDIG perilica posuđa s ugrađenim filterom koji se sam čisti nježno i ekološki brine za posuđe i prirodu. Dok se standardni filteri moraju čistiti najmanje jednom tjedno, Grundig je razvio jedinstveni sustav samo-čišćenja perilice, koji produljuje radni vijek filtera i do 12 mjeseci. Redovito ispiranje uklanja ostatke hrane iz unutrašnjosti filtera. Ova funkcija ne samo da sprječava nakupljanje hrane i stvaranje neugodnih mirisa, već osigurava uvijek briljantno čisto suđe. Uostalom, prljavi filteri mogu utjecati na rad motora više nego što možda mislite. Ali, to vas više ne treba brinuti jer Grundig perilica posuđa s funkcijom samo-čišćenja filtera pruža savršene rezultate i potpunu higijenu.

GRUNDIG pećnica – Multi Taste pećnica predstavlja naš recept za savršeno kuhanje. Vrući zrak ulazi u središnji dio odjeljka kroz otvore na bočnim stranama pećnice. Ova metoda omogućava pravilno strujanje zraka i ravnomjerno pečenje. Kako zrak struji vodoravno na svakoj od tri razine, Grundig Multi-Taste pećnice omogućavaju istovremeno pečenje tri vrste hrane, bez miješanja okusa i mirisa. Pečenje postaje lakše i brže. Multi Taste pećnica štedi vrijeme i čini kuhanje lakšim. Kao što vidite, najbolji sastojci za slasno jelo nisu navedeni samo u kuharici.

GRUNDIG VOLE I LUKA NIŽETIĆ I MARIJANA BATINIĆ!Funkcionalnost i nepogrješiv stil GRUNDIG proizvoda iz dana u dan sve više oduševljavaju kupce. Jednostavnost svakodnevne primjene proizvoda iz asortimana GRUNDIG bijele tehnike posebno je zaintrigirala mladog glazbenika i uspješnog kuhara amatera Luku Nižetića. Ovog istinskog zaljubljenika u kuhanje i osmišljavanje kreativnih delicija posebno je oduševila vrhunska tehnologija GRUNDIG pećnice i ploče za kuhanje. Svestranost ovih aparata u pripremi jela Luku Nižetića čini vrhunskim kuharom svaki dan!

I omiljena televizijska voditeljica i dizajnerica interijera Marijana Batinić ne odvaja se više od GRUNDIG aparata, posebice hladnjaka i perilice posuđa, kao i perilice rublja. Svježina namirnica koju tri puta duže zadržava GRUNDIG hladnjak Marijani štedi i vrijeme i novac, pružajući joj uvijek svježe i zdravo voće i povrće. Znatnu uštedu Marijana primjećuje i kod upotrebe GRUNDIG perilice posuđa, jer osim što joj pruža bezbrižnost nakon ručka, GRUNDIG perilica nježno i ekonomično čisti svaki tanjur.

GRUNDIG proizvodi dostupni su ekskluzivno u Elipso prodavaonicama.

Njemačka kvaliteta. Inovativni dizajn. Vrhunska tehnologija.

grundig-intermedia.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:26