BAMBIJEV DOBAR DAN

Ivan Kljaković Gašpić bod do medalje u Finnu, Tonči Stipanović kiksao u Laseru

Kljaković Gašpić u današnja je dva plova loše startao, ali se poslije uspješno igrao lovice te je stigao do petog i šetog mjesta. Sutra je u Finnu dan odmora
 AP

Nakon šest plovova u klasi Finn Ivan Kljaković Gašpić i dalje je u igri za medalju na olimpijskom natjecanju u Weymouthu.

Bambi nakon tri dana jedrenja drži četvrto mjesto s bodom zaostatka za trećeplasiranim Francuzom Lobertom. Vodi sjajni Danac Hogh-Christensen (7 bodova), drugi je Ben Ainslie (14), slijede Lobert (23), Kljaković Gašpić (24), Slovenac Žbogar (27), Nizozemac Postma (35)...

Kljaković Gašpić u današnja je dva plova loše startao, ali se poslije uspješno igrao lovice te je stigao do petog i šetog mjesta. Sutra je u Finnu dan odmora, pa slijede četiri plova u dva dana i drugi dan odmora uoči plova za medalje.

Drugi kandidat za medalju Tonči Stipanović je kiksao u trećem plovu Lasera i završio 20. Taj će mu plasman na kraju vjerojatno biti odbijen od ukupnog broja bodova, ali nema pravo na novu pogrešku. U četvrtom plovu Stipanović se probudio, završio na četvrtom mjestu i sada je ukupno peti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:56