Majčinstvo na Hollywoodski način

Jedna sasvim nova avantura Eve Longorije u ulozi majke

 
 Profimedia, Backgrid UK

Ona uspješno žonglira u karijeri kao glumica, producentica, redateljica i poslovna žena, ali najvažnija uloga Eve Longorije je zasigurno ona majke. Eva je postala ponosna mama sinčiću Santiagu prije godinu dana, a malenog je bez problema počela voditi sa sobom na posao već šest tjedana nakon poroda.

Nedavno je za magazin Parenting izjavila koliko je bitno omogućiti ženama da budu aktivne majke, a i sama se u svom timu trudi omogućiti da mame budu zajedno s djecom na poslu.

"Mislim da u Hollywoodu mora postojati normalizacija kako bi se osiguralo da majčinstvo bude prihvaćeno na širi način. Ipak, priznajem kako mi je vraćanje na posao bilo teško. Dojenje tijekom radnog dana je izazovno, posebice kada ubrojimo neispavanost i opću iscrpljenost. Ali mi je bilo veliko olakšanje što je Santi mogao na setovima snimanja biti sa mnom”, izjavila je Eva.

A bio je s njom i na snimanju posljednjeg filma za koji Eva kroz smijeh govori kako jedva čeka da ga maleni pogleda. Naime, prekrasna latina ima jednu od glavnih uloga u novom hitu „DORA ISTRAŽUJE IZGUBLJENI GRAD”, gdje tumači Dorinu majku.

Svi znamo za Doru Istraživačicu, malu junakinju crtanog filma koji se prikazivao na Nickelodeonu čak dugih 14 godina. Od 2000. do 2014. godine, Dora Istraživačica uvodila je djecu, ali i odrasle u čaroban svijet istraživanja i učenja, a osim crtića, mogli smo istraživati ljepote svijeta s njom i u video igrici Dora the Explorer.

A sada je Dora napokon dobila i svoj avanturistički film u kojem se pojavljuju, uz Evu Longoriju, i brojna slavna imena poput mlade Isabele Moner u glavnoj ulozi, ali i Benicia Del Tora te Dannyja Treja.

Film nas uvodi u Dorin već dobro poznati način života u kojem bezbrižno istražuje džunglu sa svojim roditeljima, ali sve se mijenja u trenutku kada kreće u srednju školu. Ideja o tradicionalnom školovanju Doru nije oduševila, posebice jer će za to vrijeme njezini roditelji (Michael Pena i Eva Longoria) tražiti Grad od zlata s izgubljenom civilizacijom Inka.

Iako pripremljena na sve tipove avantura i doživljaja, Dora započinje novu etapu svog života s rođakom Diegom, ali stvari se, naravno, brzo zakompliciraju. Naime, Doru i njezinu ekipu otmu zlikovci koji svim silama žele pronaći Grad od zlata i započinje jedna sasvim neočekivana akcija!

Ovaj avanturistički film idealan je za čitavu obitelj. Red zabave, red smijeha i edukacije oduševit će sve generacije, a film DORA ISTRAŽUJE IZGUBLJENI GRAD u distribuciji Blitza, u CineStar i ostala kina dolazi 22. kolovoza. Ulaznice kupite na blagajni kina ili online.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:09