IRON HEART FESTIVAL

Najbrže rastući sportski festival u Europi počinje za 11 dana, u Hrvatskoj!

Savršena kombinacija atletskih disciplina, potpuno novi pristup organizaciji i korištenje najnovijih tehnologija u posljednjih šest godina proizveli su najbrže rastući sportski festival u Europi s nagradnim fondom od 70 000 kuna - Iron Heart Festival. Najbolji dio cijele priče? Pokrenuto u Hrvatskoj i privlači natjecatelje diljem regije!

Festival okuplja nekoliko klasičnih teretanskih disciplina uz isti broj atletskih kako bi po završetku natjecanja proglasili atletski najspremnijeg pojedinca na planeti. Discipline su: bench press, mrtvo dizanje, zgibovi u 1 minuti, prevrtanje gume, izdržaj s 5kg u svakoj ruci i utrka na 400 metara.

Nagrađujući najbolje sportaše visokim novčanim nagradama, vrhunskim supplement proizvodima MyProteina i sponzorskim poklon paketima uz marketing koji je osiguran za pobjednika kroz mrežu Iron Heart Festivala, sportaši diljem Europe konačno imaju sportski događaj za koji se u svakom smislu isplati pripremati kroz cijelu godinu. Iza festivala također stoji YouTube kanal s više od 20 tisuća pretplatnika i video uradcima koje je pogledalo više od 8 milijuna ljudi diljem planete, što ga čini jednim od najvećih motivacijskih kanala na svijetu!

Ambasadori Iron Heart Festivala odabrani su pojedinci s dugogodišnjim iskustvom u sportovima povezanima s Festivalom i rezultatima na državnim, europskim i svjetskim prvenstvima:

  • Pero Tomas - svjetski prvak u bodybuildingu i fitnessu,
  • Goran Karamarković - jedan od najboljih hrvatskih powerliftera,
  • Marko Drčić - poznati hrvatski fitness trener,
  • Marina Javorčić - nutricionistica i fitness trenerica,
  • Andrea Dugandžić - pokretačica FitMess Diary mreže i
  • Dinko Šarić - fitness trener i osnivač Muraken Gyma

Svoje iskustvo će također prenijeti kroz seminare ostatku natjecatelja ove godine 2. i 3. rujna u LifeClass Terme Sv. Martin. Seminari će biti dostupni za ostatak populacije kroz hrvatsku i globalnu e-learning platformu Onetius.

 

Uz sve spomenuto, organiziran je i besplatan prijevoz za natjecatelje iz Rijeke i Zagreba. Kotizacije nema, a prijave za natjecatelje su isključivo preko službene web stranice www.IronHeartFestival.com.

 

Sponzori i partneri ovogodišnjeg Iron Heart Festivala su: MyProtein, Međimurska županija, Općina Strigova, Općina Sveti Martin na Muri, Onetius - hrvatska e-learning platforma, Turistička zajednica Međimurske županije, Balić parketi, CNC obrada Žalar, Kran Mont Gradnja, Elektro-frigo, Alen servis, Zoran Muršić, Aquila Fitness Centar, Powerlifting klub Pozoj Čakovec, Tts Sport Centar Varaždin, Fitness centar Urban Fit Čakovec, Lumbalis - Privatna praksa fizikalne terapije, Keramos Valkaj i Andromeda agency.

Kako je to izgledalo prošle godine pogledajte u Iron Heart Festival 2016 - Aftermovie, a prijave za natjecatelje su otvorene na Iron Heart Festival službenoj web stranici.

Vidimo se drugog i trećeg rujna kroz vikend edukacijskog i vrhunsko-sportskog djelovanja Iron Heart Festival zajednice u LifeClass Termama Sv. Martin!

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. ožujak 2021 08:51