DLAKAVA RUKA

NAPRASNI KRAJ NAJSTRAŠNIJE RADIO EMISIJE IKADA Slušatelji su sami sebe prozvali manijacima, a za smrt omiljenog voditelja okrivili su - crnu magiju!

 Profimedia, Alamy

Kultna meksička horor radio emisija pod nazivom 'Dlakava ruka' prestala je s emitiranjem nakon 22 godine. Više od dva desetljeća mnogi obožavatelji strašnih priča jednom tjedno poslije 22 sata uživali su u izmišljenim pričama slušatelja, a emisija je osobito bila popularna među taksistima i ljudima koji su radili noćne smjene.

Sam format emisije je bio poprilično jednostavan. Slušatelji su zvali i u eteru pričali izmišljene zgode, priče i svoja 'nadnaravna' iskustva. Kada je 'Dlakava ruka' počela s emitiranjem prije 20 godina izazvala je neviđeno zanimanje u cijelom Meksiku, ali i u inozemstvu.

Prvi voditelj emisije Juan Ramón Sáenz umro je prije sedam godina kada je imao samo 48 godina. Iako je uzrok smrti bio srčani udar, fanovi njegove emisije koji su se prozvali 'Manijaci Dlakave ruke', bili su uvjereni da je Saenz život izgubio zbog crne magije.

Meksička medijska kompanija pod nazivom Grupo Formula nije objasnila zašto ukida 'Dlakavu ruku', a posljednje riječi dojučerašnjeg voditelja emisije Rubena Garcije Castilla bile su:

- Plašite se živih ljudi, a ne mrtvih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:57