StoryEditor
Prilika koja se ne propušta

Ne traže svi samo sobarice i konobare, ovo je lista 40 top poslova u vodećoj turističkoj kompaniji u Hrvatskoj

 

Ako želite raditi za vrijeme turističke sezone u Hrvatskoj, sada je trenutak za odluku. Prilika je puno, ali u boljim turističkim kompanijama lepeza poslova i mogućnosti je široka, pa sezonci mogu od sezonskog posla napredovati i u konačnici ostvariti karijeru u turizmu. Potvrđuju nam to u Valamaru, najvećoj turističkoj kompaniji u zemlji, koja će ove godine zapošljavati više od 7000 ljudi. U suradnji s Valamarom donosimo listu 40 top-poslova u turizmu koji će djelatnici te kompanije obavljati ove sezone, a dio njih možete naći i danas, među otvorenim radnim mjestima. U Valamaru su tako, osim konobara, kuhara, sobarica i recepcionara, turistički djelatnici i marketinški stručnjaci, financijaši, sportaši, nutricionisti, psiholozi i pedagozi, inženjeri, znalci za hortikulturu, digitalni domoroci, specijalisti za prodaju, hranu, pića, maslinova ulja ili odnose s gostima, turistički agenti, brodari, zabavljači ili animatori i mnogi drugi.

 

Brojne pozicije otvorene su za rad u inovativnim servisnim konceptima u Valamarovim ljetovalištima kao što su V Sport Point ili Maro klubovi za djecu, u kojima možete poticati goste na zdrav život i vježbanje ili cijeli svoj radni dan provoditi s djecom i mladima u super opremljenim Maro i Teen igraonicama. Valamar Stay Fit program traži voditelja koji će dobivati dobru plaću za svoj sportski duh i osmišljavanje novih programa vježbanja. Među upravo oglašenim pozicijama u Valamaru su i ona za wellness specijalista, kao i suradnike za odnose s gostima. Wellness specijalist u turizmu radi na razvoju wellness programa, osmišljava i provodi nove usluge, pregovara s dobavljačima kozmetike, obilazi sajmove i radionice, organizira interne edukacije. Čini se kao dobar posao u Valamaru? Kao dobar sezonski posao tu je i oglašena pozicija za suradnike za odnose s gostima, koje će Valamar zaposliti na raznim destinacijama, od Istre i Kvarnera do Dubrovnika. Posao uključuje svakodnevnu komunikaciju s gostima, promociju i prodaju izleta, turističkih atrakcija, transfera, personaliziranih tura i ostalih nezaboravnih doživljaja. Ako biste radije komunicirali manje riječima, a više emocijama, u Valamaru možete postati i specijalist za bebe, koje su itekako važni gosti u njegovim hotelima. Na svim radnim mjestima u Valamaru cijene se prijedlozi i inovacije koji mogu unaprijediti neki poslovni proces ili ostvarenje poslovnih ciljeva.

"Tražimo gostoljubive, ambiciozne, inovativne i odgovorne zaposlenike koji svoju karijeru žele razvijati u turizmu visoke kvalitete i koji svojim radom i prijedlozima žele pridonijeti razvoju Valamara. Nudimo im da postanu dio obitelji Valamar i da budu ponosni na dobar posao u Valamaru", poručuju iz kompanije.

 

 

Obavezno provjerite koje poslove nudi najbolji poslodavac u turizmu u Hrvatskoj

U Hrvatskoj je svako peto radno mjesto u turizmu ili s njime povezanim djelatnostima. Valamar će ove godine zapošljavati oko 7000 ljudi u 34 hotela i ljetovališta i 15 kamping ljetovališta od Istre i Kvarnera do Dubrovnika. Sezonski posao prvi je korak prema stalnom poslu, a Valamar ove godine najavljuje 1200 ugovora za stalne sezonce i svake godine osigurava od 300 do 500 novih ugovora na neodređeno vrijeme. Uz to, Valamar jamči minimalna neto primanja od 5000 do 7500 kuna za sve zaposlenike koji odrade puni fond sati, od ove godine isplaćuje i 13. plaću u iznosu od 5000 kuna za stalne radnike i sve one koji će u 2019. imati deset mjeseci rada, božićnicu u iznosu od 2000 kuna za stalne djelatnike i posebne nagrade za sezonu u iznosu od 1200 do 2000 kuna, ovisno o trajanju rada. Najveća turistička kompanija upravo zapošljava sezonce, stoga se prijavi za dobar posao u Valamaru .

 1. wellness specijalist
 2. suradnik za odnose s gostima
 3. specijalist za marketing
 4. specijalist internet marketinga
 5. specijalist CRM-a
 6. specijalist IT podrške u sektoru direktnog marketinga
 7. concierge
 8. turistički animator
 9. recepcionar
 10. konobar
 11. kuhar
 12. kuhinjski radnik
 13. slastičar
 14. sommelier
 15. barmen
 16. pizza-majstor
 17. londiner
 18. čuvar na bazenu
 19. kućni majstor
 20. servir
 21. sobarica
 22. spremačica
 23. suradnik digitalnih marketinških komunikacija
 24. suradnik leisure prodaje
 25. specijalist direktnih marketinških kampanja
 26. suradnik u online i direktnoj distribuciji
 27. specijalist u nabavi
 28. specijalist u odjelu za upravljanje investicijskim projektima
 29. specijalist u odjelu ljudskih potencijala
 30. specijalist za plaže i bazene
 31. voditelj Stay Fit programa
 32. šef sport pointa
 33. specijalist za bebe
 34. kuhar à la carte
 35. radnik na održavanju okoliša
 36. voditelj Maro cluba
 37. prodajni savjetnik
 38. specijalist za glazbene i zabavne programe
 39. koordinator za evente
 40. tehničar za audiovizualnu opremu
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2020 09:22