Prilika koja se ne propušta

Ne traže svi samo sobarice i konobare, ovo je lista 40 top poslova u vodećoj turističkoj kompaniji u Hrvatskoj

 

Ako želite raditi za vrijeme turističke sezone u Hrvatskoj, sada je trenutak za odluku. Prilika je puno, ali u boljim turističkim kompanijama lepeza poslova i mogućnosti je široka, pa sezonci mogu od sezonskog posla napredovati i u konačnici ostvariti karijeru u turizmu. Potvrđuju nam to u Valamaru, najvećoj turističkoj kompaniji u zemlji, koja će ove godine zapošljavati više od 7000 ljudi. U suradnji s Valamarom donosimo listu 40 top-poslova u turizmu koji će djelatnici te kompanije obavljati ove sezone, a dio njih možete naći i danas, među otvorenim radnim mjestima. U Valamaru su tako, osim konobara, kuhara, sobarica i recepcionara, turistički djelatnici i marketinški stručnjaci, financijaši, sportaši, nutricionisti, psiholozi i pedagozi, inženjeri, znalci za hortikulturu, digitalni domoroci, specijalisti za prodaju, hranu, pića, maslinova ulja ili odnose s gostima, turistički agenti, brodari, zabavljači ili animatori i mnogi drugi.

Brojne pozicije otvorene su za rad u inovativnim servisnim konceptima u Valamarovim ljetovalištima kao što su V Sport Point ili Maro klubovi za djecu, u kojima možete poticati goste na zdrav život i vježbanje ili cijeli svoj radni dan provoditi s djecom i mladima u super opremljenim Maro i Teen igraonicama. Valamar Stay Fit program traži voditelja koji će dobivati dobru plaću za svoj sportski duh i osmišljavanje novih programa vježbanja. Među upravo oglašenim pozicijama u Valamaru su i ona za wellness specijalista, kao i suradnike za odnose s gostima. Wellness specijalist u turizmu radi na razvoju wellness programa, osmišljava i provodi nove usluge, pregovara s dobavljačima kozmetike, obilazi sajmove i radionice, organizira interne edukacije. Čini se kao dobar posao u Valamaru? Kao dobar sezonski posao tu je i oglašena pozicija za suradnike za odnose s gostima, koje će Valamar zaposliti na raznim destinacijama, od Istre i Kvarnera do Dubrovnika. Posao uključuje svakodnevnu komunikaciju s gostima, promociju i prodaju izleta, turističkih atrakcija, transfera, personaliziranih tura i ostalih nezaboravnih doživljaja. Ako biste radije komunicirali manje riječima, a više emocijama, u Valamaru možete postati i specijalist za bebe, koje su itekako važni gosti u njegovim hotelima. Na svim radnim mjestima u Valamaru cijene se prijedlozi i inovacije koji mogu unaprijediti neki poslovni proces ili ostvarenje poslovnih ciljeva.

"Tražimo gostoljubive, ambiciozne, inovativne i odgovorne zaposlenike koji svoju karijeru žele razvijati u turizmu visoke kvalitete i koji svojim radom i prijedlozima žele pridonijeti razvoju Valamara. Nudimo im da postanu dio obitelji Valamar i da budu ponosni na dobar posao u Valamaru", poručuju iz kompanije.

Obavezno provjerite koje poslove nudi najbolji poslodavac u turizmu u Hrvatskoj

U Hrvatskoj je svako peto radno mjesto u turizmu ili s njime povezanim djelatnostima. Valamar će ove godine zapošljavati oko 7000 ljudi u 34 hotela i ljetovališta i 15 kamping ljetovališta od Istre i Kvarnera do Dubrovnika. Sezonski posao prvi je korak prema stalnom poslu, a Valamar ove godine najavljuje 1200 ugovora za stalne sezonce i svake godine osigurava od 300 do 500 novih ugovora na neodređeno vrijeme. Uz to, Valamar jamči minimalna neto primanja od 5000 do 7500 kuna za sve zaposlenike koji odrade puni fond sati, od ove godine isplaćuje i 13. plaću u iznosu od 5000 kuna za stalne radnike i sve one koji će u 2019. imati deset mjeseci rada, božićnicu u iznosu od 2000 kuna za stalne djelatnike i posebne nagrade za sezonu u iznosu od 1200 do 2000 kuna, ovisno o trajanju rada. Najveća turistička kompanija upravo zapošljava sezonce, stoga se prijavi za dobar posao u Valamaru .

  1. wellness specijalist
  2. suradnik za odnose s gostima
  3. specijalist za marketing
  4. specijalist internet marketinga
  5. specijalist CRM-a
  6. specijalist IT podrške u sektoru direktnog marketinga
  7. concierge
  8. turistički animator
  9. recepcionar
  10. konobar
  11. kuhar
  12. kuhinjski radnik
  13. slastičar
  14. sommelier
  15. barmen
  16. pizza-majstor
  17. londiner
  18. čuvar na bazenu
  19. kućni majstor
  20. servir
  21. sobarica
  22. spremačica
  23. suradnik digitalnih marketinških komunikacija
  24. suradnik leisure prodaje
  25. specijalist direktnih marketinških kampanja
  26. suradnik u online i direktnoj distribuciji
  27. specijalist u nabavi
  28. specijalist u odjelu za upravljanje investicijskim projektima
  29. specijalist u odjelu ljudskih potencijala
  30. specijalist za plaže i bazene
  31. voditelj Stay Fit programa
  32. šef sport pointa
  33. specijalist za bebe
  34. kuhar à la carte
  35. radnik na održavanju okoliša
  36. voditelj Maro cluba
  37. prodajni savjetnik
  38. specijalist za glazbene i zabavne programe
  39. koordinator za evente
  40. tehničar za audiovizualnu opremu
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:12