StoryEditor

PREUZMITE BESPLATNIH 50 EUR i trgujte dionicama Deutsche banke

Nedavno je objavljeno da je Deutsche banka blizu dogovora s američkim Ministarstvom pravosuđa u vezi s istragom zbog manipulacija i neregularnosti u poslovanju prije izbijanja svjetske financijske krize.  Zbog postizanja vansudskog poravnanja, suma koja se spominje kao prihvatljiva za američke vlasti je oko 14 milijardi dolara.  Navodno, Deutsche banka je spremna uplatiti daleko nižu sumu - oko 5 milijardi dolara.

Želite li se okušati u trgovanju CFD-ima Deutsche banke na svjetskoj burzi?

Fortrade svim čitateljima daje BESPLATNIH 50€ za trgovanje na svjetskoj burzi, jedinoj burzi na kojoj možete trgovati i kada cijene rastu ali i kada cijene padaju.

Besplatnih 50 EUR za trgovanje CFD-ima Deutsche banke možete preuzeti ovdje.

Na linku gore možete pogledati pravila i uvjete.

 

U 2015. godini, prihodi kompanije su iznosili 33,5 milijardi eura, dok je neto gubitak iznosio 6,8 milijardi eura.  Sredinom ove godine, banka je objavila plan da zatvori oko 200 poslovnica u Njemačkoj s ciljem racionalizacije troškova i preusmjeravanja klijenata na internetsko bankarstvo.  U studenom je najavljeno i povlačenje Deutsche banke iz Poljske i nekih manjih tržišta s dalekih meridijana.

Besplatnih 50 EUR za trgovanje CFD-ima Deutsche banke možete preuzeti ovdje.

Na linku gore možete pogledati pravila i uvjete.

 

John Cryan, novi izvršni direktor, obećao je promjene poslovne kulture banke. "Znamo da period restrukturiranja može biti težak. Međutim, uvjeren sam da daljim sprovođenjem naše strategije na discipliniran način, možemo transformirati Deutsche banku u jaču i efikasniju instituciju, koja će postizati bolje rezultate", naveo je on.

Besplatnih 50 EUR za trgovanje CFD-ima Deutsche banke možete preuzeti ovdje.

Na linku gore možete pogledati pravila i uvjete.

U posljednjih godinu dana, cijena dionice na njujorškoj burzi se kretala u rasponu 11,19 - 26,61 dolara po dionici.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. kolovoz 2020 02:23