Stopostotan prirodni spas za zdravlje zubiju i desni

Revolucionaran i potpuno prirodan WoodDent štapić idealna zamjena paste i četkice za zube ususret ljetnim praznicima

Je li vam strah od karijesa natjerao da odustanete od omiljenog  deserta? Tjera li vas osjetljivost zubi da dvaput razmislite o sladoledu na sparnom danu? Da li bolne desni limitiraju vaše prehrambene navike? Dogodi li vam se često da zbog zabrane unosa tekućine u zrakoplov ne spakirate svoju pastu za zube? Osjećate se nelagodno kad nakon poslovnog ručka ispirete usta u toaletu restorana? Ukoliko ste jedan od onih koji su se suočili s ovim problemima ili jednostavno vodite brigu o vašoj oralnoj higijeni tada je revolucionarna četkica za zube u obliku potpuno prirodnog drvenog štapića „WoodDent“ pravo rješenje za vas.

WoodDent, kojeg s razlogom nazivaju „čarobnim“ drveni štapić, 100% je prirodna zaštita za zube izrađena od grančice stabla Salvadora persica koja učinkovitije čisti zube od današnjih četkica i pasta za zube te omogućava bijele i zdrave zube uz lijep i blistav osmijeh.

U više znanstvenih istraživanja koje su provele Svjetska zdravstvena organizacija i druge nezavisne zdravstvene organizacije, utvrđeno je da ljudi koji su redovito koristili WoodDent zahtjevaju mnogo rjeđe stomatološke usluge od onih koji su koristili paste za zube ili praške, te da je grančica stabla Salvadora persica, poznatija i kao arak ili miswak, najadekvatnija prirodna zamjena za plastične četkice za zube. Svjetska zdravstvena organizacija je čak odlučila promovirati vlakna ovog drveta kao primjerena za oralnu higijenu jer bez ikakve kemije čisti zube i prostor između zubi, sprječava karijes, krvarenje desni i stvaranje kamenca na zubima, ima antibakterijsko i antiupalno djelovanje, uklanja neugodan zadah te poboljšava osjetilo okusa. Uz WoodDent nisu potrebna nikakva druga sredstva za oralnu higijenu!

Jedan od ključnih razloga za korištenje WoodDent četkice je i taj što je vrlo praktična. Za pranje zubi nisu potrebni ni pasta ni voda – moguće ga je koristiti na bilo kojem mjestu u bilo koje vrijeme, a ova grančica veličine olovke ima mnogo efikasnije djelovanja i od vodica za ispiranje usta ili konca za zube.

Međutim, Wood Dent je i više od obične četkice za zube. Ekstrakt ove prirodne četkice za zube izuzetno je zdrav za organizam, pa je dokazano da poboljšava pamćenje, stvara ugodan miris u usnoj šupljini, te pomaže kod liječenja glavobolje. Također, uz iznimno popularnu cijenu četkice od 24,99 kuna, jedan od razloga zašto je WoodDent poželjan jest i njegov 100% prirodni sastav zbog čega ne nadražuje sluznicu grla i želuca te ne izaziva ikakve tegobe ili posljedice.

Wood Dent četkicu u Hrvatskoj možete kupiti u trgovinama zdrave hrane i kozmetike te web shopu.

Više o Wood Dentu na www.wooddent.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. listopad 2020 17:14