ZVIJEZDA PREKO NOĆI

UZ NAŠEG TONIJA, ON JE ZASIGURNO NAJPOPULARNIJI PENZIONER NA BALKANU Svaki dan objavljuje selfije iz grada u kojem živi, prati ga 35.000 ljudi

 
 Instagram

Zoran Stanković, umirovljenik iz Srbije, iz tamošnjeg grada Kraljeva, postao je preko noći jedna od najpopularnijih osoba u toj zemljiu na Instagramu, nakon što je u samo nekoliko dana s 500 pratitelja stigao do njih čak 35.000. I to zahvaljujući selfijima koje je svakoga dana redovito objavljivao na svom profilu.

Oobjavio je više od tisuću selfija i na svakom nosi naočale, ali se fotografije razlikuju po stilu odijevanja i lokaciji na kojoj je uslikana fotografija. Tvrdi da je i dalje početnik na ovoj društvenoj mreži, iako je koristi već godinu dana. Za vrtoglavi uspjeh zahvaljuje jednom profilu s velikim brojem pratitelja koji ga je otkrio.

"Pustit ću brkove kao ti", "Zoki, pozdravlja te moja baba", "Ćao, Zoki, institucijo jedna", "Gledam Vaš profil cijeli dan i čekam da izbacite sliku", "Ti si cool deda"... To su samo neki od gomile veoma inspiriranih i duhovitih komentara ispod fotografija, odnosno selfija Zorana Stankovića.

Stanković je za Blic rekao da je slučajno prije godinu dana osvanuo na Instagramu, kada mu je kći otvorila profil. I onda je, kako kaže, ljubav prema selfiju spojio s ovom društvenom mrežom.

Ima gotovo 35.000 pratitelja, a većinu je dobio za svega nekoliko dana. Zanimljivo je i da on prati samo tri osobe.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

18.04.2019.

Objavu dijeli Zoran Zoran (@zoran.stankovic.3950)

- Mladi me najviše prate. Nevjerojatno je kako oni primijete i najsitniji detalj na fotografiji. Zapazili su odmah da svakog dana mijenjam naočale i garderobu. Da svakog dana pijem kavu i limunadu. Svaki detalj mog sakoa analiziraju - priča Zoran.

Otkrio je da ima desetak sunčanih naočala, ali uskoro će dobiti iz Njemačke od prijatelja još dvanaest. Kako ističe, obožavatelji će ga uskoro moći svakog dana vidjeti s drugim naočalama.

- Moji će me pratitelji onda moći još više komentirati - rekao je kroz smijeh ovaj umirovljenik, koji je prije odlaska u penziju radio kao prometni inženjer.

Otkako je popularan na Instagramu, mnogi ga u Kraljevu, gdje živi, zaustavljaju na ulici želeći s njim snimiti selfie. Potom te selfie fotografije objavljuju na svom Instagramu. Kaže da planira ubuduće snimati selfije i na povijesnim i atraktivnim lokacijama u Kraljevu.

- U početku mi je teže išlo snalaženje na Instagramu, a nisam mogao ni napraviti dobar selfie. Ipak sam ja penzioner. Ali sada mi se sve više sviđa i čak savjetujem i nekim mojim prijateljima da osim šaha ima i drugih zabava - objašnjava Zoran.

Iako je danas silno popularan, Zoran kaže da nije previše opterećen time, ali kaže da mu je zanimljivo što ga cijela Srbija zna.

- Ima svakakvih komentara na mom Instagramu. Ali, primijetio sam da je više pozitivnih nego negativnih - kaže Zoran Stanković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:13