SUDJELUJTE

VELIKA NAGRADNA IGRA JUTARNJEG LISTA Uključite se i osvojite futuristički crossover Kia Stonic!

U spektakularnoj nagradnoj igri Jutarnjeg lista koja počinje u ponedjeljak 20.11., najsretniji čitatelj osvojiti će potpuno novi, futuristički crossover Kia Stonic.
 Promo

Atraktivni korejski bombončić već je dobio nadimak 'Baby Sportage', smješten je na platformu Rija, rastegnut je na 414 cm te šarmira čvrstom izradom, uvjerljivim ponašanjem u vožnji, ali i vizualno impresivnim dizajnom. Kompaktne dimenzije i nisko težište vozila idealan su temelj za elegantan izgled, inspiriran oblikom, funkcijom i samouvjerenom pojavom Kijinih većih sportskih terenaca (SUV). Usprkos podnici uzdignutoj od tla solidnih 18,5 centimetara, Stonic u vožnji kroz zavoje ne pokazuje sklonost prema naginjanju. Stonicova karoserija napravljena je od naprednog čelika visoke čvrstoće i vozaču daje izvanrednu samouvjerenost, a svim putnicima pruža vrhunsku udobnost. Zahvaljujući podnici bez problema se savladavaju visoki gradski rubnjaci i ležeći policajci. Zasluga je to obilnog korištenja visokočvrstog čelika, ali i umješno podešenog ovjesa. Vožnja i upravljivost podešeni su za maksimalno pružanje užitka u vožnji, s upravljačem i ovjesom po europskom ukusu. Budući da je Stonic namijenjen ljudima koji su traže moderan i atraktivan automobil, nudi se visoka razina personalizacije. Tako je moguće birati između čak devet boja karoserije i 5 boja krova, čime se dobiva potencijalnih 20 kombinacija. Nagradni Stonic izvana je srebni, a dolazi bogato opremljen s automatskom klimom, 7-inčnom satelitskom navigacijom, sustavom pomoći pri kretanju na uzbrdici, stražnjim parking senzorima, kamerom za vožnju unatrag, sustavom za automatsko kočenje i upozorenje na izlazak iz vozne trake te dnevnim LED svjetlima. Za pogon brine štedljivi 1.6-litreni turbodizelaš sa 110 KS kojeg krasi uglađen i miran rad, ali i prosječna potrošnja od samo 5 litara (uz spremnik goriva od 45 litara nudi doseg od 900 kilometara).

Stonic, kao i sve ostale nove Kije, standardno dolazi sa 7-godišnjim tvorničkim jamstvom (do 150.000 km, prve tri godine bez ograničenja kilometraže), koja vrijedi za cijelo vozilo.

Nagradna igra organizira se putem kupona u Jutarnjem listu, u razdoblju od 20.11.2017.g. do 30.11.2017.g, a Joker kupon će biti objavljen u Jutarnjem listu dana 30.11.2017.

Pročitajte više u pravilima nagradne igre!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:59