PREDSTAVA VAN KONTROLE

VIDEO: GLEDATELJI U FRANCUSKOM CIRKUSU SVJEDOČILI STRAVIČNOM TRENUTKU Lav je usred predstave uhvatio krotitelja za vrat i vukao ga po ringu

 YouTube Screenshot

Facebook se širi uznemirujući video iz cirkusa u Doullensu, u Francuskoj, koji prikazuje trenutak u kojem lav za vrijeme predstave napada krotitelja.

Snimio ga je muškarac koji je sa svojom kćeri bio na priredbi, a njezini vriskovi prolamaju se snimkom.

Kako javljaju tamošnji mediji, lav je uhvatio čovjeka oko vrata i počeo ga vući oko cirkuskog ringa, a svemu su svjedočile brojne obitelji s mahom malom djecom.

Incident se dogodio tijekom nedjeljne poslijepodnevne cirkuske priredbe, a krotitelj je s teškim tjelesnim povredama završio u bolnici. Srećom, prema riječima njegove obitelji, izvan je životne opasnosti i dobro se oporavlja.

Njegov su život zapravo spasili djelatnici cirkusa koji su pustivši dim u arenu zbunili životinju i omogućili krotitelju da se skloni na sigurno.

Krotitelj koji je nastradao s ovim je lavom radio godinama te nikad nije imao sličnih problema s njim. Njegova obitelj izjavila je kako ne želi da se životinja eutanizira. Štoviše, uvjereni su kako će krotitelj i lav koji ga je napao ubrzo opet zajedno nastupati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:49