VIRALNA SNIMKA

VIDEO: ZAKASNILI NA KRUZER KOJIM SU PUTOVALI NA MEDENI MJESEC Pogledajte kako su reagirali kada su shvatili da je brod otišao bez njih

 
 Instagram, Youtube screenshot

Ispostavilo se da je nesretni par koji je snimljen kako očajno pokušava stići na brod za krstarenje Royal Caribbean, koji je krenuo bez njih, zapravo poznata glumica s Kosta Rike i njezin suprug.

 

Maria Gonzalez Roesch i Alessandro Di Palma stigli su nekoliko minuta nakon što je njihov brod Simphony of the Seas krenuo s Bahama 15. veljače, piše Daily Mail.

Roesch (26) je na Instagramu svojim obožavateljima otkrila da je na urnebesnoj video snimci zapravo ona. Podijelila je i nekoliko fotografija i članaka o toj video snimci, šaleći se da je to njezin odmor iz snova i žaleći se zbog toga što je snimka postala viralna.

View this post on Instagram

Con nuestro hijo George

A post shared by María González Roesch (@mariagonzalezroesch) on

 

Kasnije je objasnila da je brod iz svake luke polazio u 5.30 sati, no šestu noć od sedmodnevnog krstarenja je promijenjeno vrijeme polaska. Još je šest putnika učinilo istu grešku pa su zakasnili na brod na povratku u Miami.

Glumici i njezinom suprugu je ovo bio medeni mjesec, nakon što se par vjenčao krajem siječnja.

 

Kako kažu drugi putnici s broda, poziv na ukrcavanje je stigao u 3.30 sati, a oko 4.15 se zatvorio ulaz. Samo pet minuta kasnije, glumica se pojavila sa svojim suprugom. Najprije su počeli bjesomučno mahati prema brodu, no ubrzo se na snimci vidi kako su postali potišteni nakon što je brod očigledno već krenuo.

 

Na snimci se vidi i kako su Roesch i njezin suprug razgovarali s nekoliko lučkih radnika dok je njihov brod odlazio. Naposlijetku im nije preostalo ništa drugo nego vratiti se kući avionom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. veljača 2021 08:13