TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Zahtjevna produkcija koja stalno ruši sve rekorde gledanosti

Tvoje lice zvuči poznato
 Nova TV

Peta sezona showa Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato” itekako je privukla pozornost gledatelja, a samim time ušla je u finale najveće medijske nagrade Zlatni Studio.

Dobra energija

- Veseli nas što je najgledanija zabavna emisija proteklog proljeća prepoznata i od žirija Zlatnog Studija i od čitatelja Jutarnjeg lista koji su emisiju plasirali u finale ove medijske nagrade. To je samo još jedno pr iznanje da se radi o kvalitetnom proizvodu te cijeloj produkciji Nove TV daje dodatni motiv u podizanju produkcijske ljestvice – naglašavaju iz produkcije showa. Glavni je adut ovog showa, po njihovu mišljenju, veliki i složni produkcijski tim koji sačinjavaju redom profesionalci u svojim područjima - od sektora maske, kostimografije, koreografije, vokalnih i dramski trenera te ostalih članova produkcije bez kojih nema ni finalnog proizvoda.

- Ovaj je show produkcijski jako zahtjevan, zato je važno da svaki segment daje svoj maksimum, a tu je i uvijek dobra atmosfera i energija iza kamera koja se onda prenosi i u samu emisiju koja iz tjedna u tjedan okuplja cijele obitelji ispred malih ekrana – tvrde iz produkcije.

Kako kažu, teško je i opisati zabavu iza kamera tijekom transformacija zvijezda.

Transformacije

- Neki od najzanimljivijih trenutaka upravo su oni kad svi još poluzavršeni hodaju po setu i kad malo-pomalo svi skupa otkrivamo konačni “proizvod”, tj. određenu transformaciju i teško pronalazimo vizure stvarne osobe. Puno je smijeha i zabave na snimanjima, a najbolji su trenuci oni kad vidimo da su gledatelji prepoznali trud i rad te s povjerenjem i lojalnošću iz sezone u sezonu prate show – kažu producenti.

Najveće je zadovoljstvo i ponos čitave produkcije, tvrde, rad na projektu koji je, iako izrazito zahtjevan, obavljen s lakoćom jer okuplja vrhunski tim koji zna što radi i koji će uvijek odlično reagirati i u nepredvidljivim situacijama. Isto tako, baš svi kandidati pridonijeli su popularnosti samog showa. - Svih osam kandidata tijekom showa imaju svoje najsvjetlije trenutke kao i one kad opći dojam nešto naruši, no zanimljivo je što iz emisije u emisiju svatko ima priliku ponovno zasjati i popeti se na vrh ljestvice. Dojam i rezultati, jasno, umnogome ovise i o gljivi koja dodjeljuje transformacije, a znamo da ona nije uvijek sklona kandidatima – objašnjavaju u produkciji.

Sjajan žiri

Atmosfera iza kamere gotovo je jednako zabavna kao i ona koju gledatelji vide na ekranu.

- Naizgled kaos, ali to je, zapravo, kreativni nered jer je puno detalja koje je potrebno napraviti da se samo jedna transformacija, točka privede kraju. Puno proba, puno sastanaka i rada na najsitnijim detaljima koji možda gledateljima nisu na prvu uočljivi, no svaki, pa i najmanji, segment produkcije važan je da bi cjelina funkcionirala – prepričavaju. Uza same kandidate, dobar adut emisije je i sam žiri sastavljen od bivših uspješnih natjecatelja.

- Kad imate žiri poput Nives Celzijus, Saše Lozara, Marija Petrekovića i Damira Kedže, onda nema nezanimljivih momenata. Oni su svi redom snažni individualci s velikim smislom za humor i definitivno su u petoj sezoni, kao pobjednici prethodnih svih sezona, dodali novu svježinu formatu u funkciji žirija – tvrde producenti.

Za kraj su se osvrnuli na svoju konkurenciju u kategoriji TV zabave.

- Konkurencija je uvijek dobra i svaki taj format jedinstven je za sebe. Bit će zanimljivo vidjeti što je na gledatelje, vaše čitatelje, ostavilo najveći dojam u 2018. - zaključuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:21