FANOVI OTKRILI

‘DAVID BOWIE JE BIO BOG KAKAV SAM JA ODUVIJEK HTIO BITI’ Nećete vjerovati tko je posljednji tko je zapratio Bowieja na Twitteru

 Reuters

Fanovi Davida Bowieja uspjeli su primijetiti kako je posljednji profil na Twitteru koji je pjevač zapratio - Bog, odnosno parodija preko koje se ‘u Božje ime’ objavljuju sarkastični komentari.

Bowie je preminuo u nedjelju, 10. siječnja, nakon osamnaestmjesečne borbe s karcinomom jetre. Ožalošćeni fanovi ostavljaju svijeće i cvijeće na raznim lokacijama na kojima je pjevač boravio, od rodnog Londona do New Yorka, pa tako i prate što je radio posljednjih dana života na društvenim mrežama.

Kako piše NME , posljednji profil koji je zapratio službeni Bowiejev profil na Twitteru je @TheTweetOfGod, vezan uz brodvejsku predstavu An Act Of God .

Premda nije poznato je li Bowie sam uređivao svoje profile na društvenim mrežama ili je imao nekoga tko to radi, nije zgorega spomenuti da Bowie na Twitteru prati samo 172 ljudi, a njega prati 783.000.

Ni taj posljednji profil koji je Bowie zapratio, @TheTweetOfGod , nije ostao ravnodušan na vijest pa je napisao: ‘David Bowie je bio Bog kakav sam ja oduvijek htio biti.’









Samo nekoliko dana prije nego što je preminuo, izašao je njegov posljednji album 'Blackstar', 8. siječnja, točno na njegov 69. rođendan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:31