Prihvatili trendove

I CELEBRITIJI TRAŽE LJUBAV NA INTERNETU, OVO JE 10 NAJPOZNATIJIH PAROVA KOJI SU SE UPOZNALI ONLINE Neki su se oženili, a neki ponovo traže...

 
 Sandra Šimunović / CROPIX

Ovo moram dodati svom profilu na Tinderu, izjavio je Brad Pitt u svom govoru nakon prihvaćanja SAG nagrade i raspametio žene diljem svijeta. Nakon njegove izjave cure diljem svijeta bjesomučno su počele skidati aplikaciju u nadi da će upravo one postati nove odabranice slavnog glumca. Na veliku žalost obožavateljica, nekoliko dana kasnije Pitt je priznao da se samo šalio. Iako jedan od najzgodnijih muškaraca na svijetu ipak nije korisnik aplikacije za dejtanje, brojne poznate osobe pronašle su svoje ljubavne partnere upravo preko društvenih medija.

Da je trend svajpanja i online dejtanja preuzeo cijeli svijet dokazuju i dva hrvatska para, Marta i Junior Fernandes te Lucija Lugomer i Danijel Grlić, koji su svoje veze započeli upravo prvim kontaktom ostvarenim na mrežama. Njihove priče danas su okrunjene sretnim brakom i dokazuju da ljubav nema granica, bez obzira na to kako je započela. Donosimo deset najpoznatijih celebrity parova koji su se upoznali zahvaljujući sve većem dosegu i razvoju tehnologije.

Marta i Junior Fernandes

Marta i bivši igrač Dinama Junior Fernandes upoznali su se preko Instagrama. Par se jedno vrijeme dopisivao pa su se odlučili i početi nalaziti. Iako im je u početku jezik predstavljao problem, Marta je brzo naučila španjolski, a danas su u sretnom braku i imaju jednogodišnjeg sina Matea.

Lucija Lugomer i Danijel Grlić

Zagreb, 270818. 
U knjizari Megastore Hocu knjigu predstavljen je novi IKEA katalog za 2019. godinu.
Na fotografiji: Lucija Lugomer sa suprugom.
Foto: Neja Markicevic / CROPIX
Neja Markičević / CROPIX

Poznata hrvatska plus size manekenka i influencerica i njezin muž Danijel upoznali su se 2015., također online. Lucija se Danijelu prva javila, a on ju je za prvi spoj odveo na ručak. Zaljubili su se i u kratkom roku počeli živjeti zajedno. Njihova ljubavna veza okrunjena je sretnim brakom.

Mandy Moore & Taylor Goldsmith

Poznata glumica zahvalna je Instagramu preko kojeg je upoznala Taylora, frontmena grupe Dawes i njezinog sadašnjeg supruga. Glumica često prepričava kako je objavila fotku njihovog albuma na Instagramu, Taylor ju je vidio i poslao joj poruku u inbox, nakon čega su se počeli dopisivati, a ubrzo je uslijedio i prvi spoj. Sve ostalo je povijest.

Ricky Martin & Jwan Yosef

*****EXCLUSIVE*****
RICKY MARTIN WITH HIS NEW BOYFRIEND IN ITALY.
Milan, 20 June 2016
Singer Ricky Martin, who is Italy to attend the Milan Fashion Week, is seen with his boyfriend Jwan Josef having lunch at
GLOBAL / The Photo One / Profimedia

Jedan od najpoznatijih svjetskih gej parova upoznao se upravo preko Instagrama. Njihova veza okrunjena je brakom, a do sada su posvojili četvero djece.

Aly Raisman & Colton Underwood

Colton Underwood bio je impresioniran poznatom gimnastičarkom i odlučio je pozvati Aly na spoj videom koji je objavio na društvenim mrežama. Taj potez mu se isplatio te se pretvorio u šestomjesečnu vezu.

Rita Ora & Calvin Harris

Ova veza započela je, ali i završila online. Rita i Calvin upoznali su se preko Twittera, ali su i svoj prekid objavili javno, preko društvenih mreža.

Iggy Azalea & Nick Young

West Hollywood, CA - Iggy Azalea and her fiancé Nick Young enjoyed a romantic evening together at The Nice Guy on Valentine's Day. Nick tweeted, 'Just tried to take a selfie with @IggyAzalea for V-day and her hair caught on fire on the candle!'.
         February 14, 2016, Image: 274120740, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil,NO Brazil, Model Release: no, Credit line: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia
AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Iggy i njezin bivši zaručnik upoznali su se preko Twittera i rapidno razvili vezu koja se pretvorila u zaruke. Njihov odnos nije imao sretan kraj, Iggy je godinu dana nakon zaruka pronašla Nicka s ljubavnicom u njihovom vlastitom domu.

Ariana Grande & Jai Brooks

Jai Brooks toliko je bio opčinjen Arianom da je pustio u javnost video u kojem objašnjava zašto bi Ariana trebala odabrati baš njega za svog partnera. Par je bio u turbulentnoj vezi dvije godine, no konačan kraj došao je 2014.

Naya Rivera & Big Sean

20 May 2013 - Los Angeles, California - Naya Rivera, Sean Michael Anderson, Big Sean.
Byron Purvis/AdMedia / Sipa Press / Profimedia

Big Sean potegnuo je klasičan potez i javio se Nayi u inbox putem društvenih mreža. Par je zaljubljeno ušao u vezu, no godinu dana nakon izlaska u javnost objavili su prekid.

Wiz Khalifa i Amber Rose

Kada je Amber poslušala reperov intervju u kojem je Wiz izjavio da mu se ona jako sviđa, Amber mu se momentalno javila preko Twittera. Počeli su se nalaziti uživo, zaljubili su se, vjenčali... No, njihov brak nije potrajao i rastali su se nakon samo godinu dana. Danas su poznati reper i glumica jako dobri prijatelji.

Jeste li spremni za seksualnu (r)evoluciju? Kliknite OVDJE i doznajte sve o ljubavi u digitalno doba


Prilog je nastao u suradnji Native Ad Studija Hanza Medije i Dormea

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:39