ANKETA ODLUČUJE POBJEDNIKA

Pri kraju je četvrti Student DIGI Award 2023: Biramo najbolje hrvatske mlade inovatore, glasujte za svojeg favorita

Pobjednici će se znati 26. svibnja, a o njima, uz naš žiri, imate priliku glasati i vi, naši dragi čitatelji

Finalisti Student Digi Awarda 2023

U finale četvrtog nacionalnog natječaja za najbolje hrvatske mlade inovatore – Student DIGI Award 2023 - probilo se deset timova. Tijekom proteklih dana predstavili smo ih sve i sada imate priliku dati svoj glas timu koji smatrate najboljim.

Četvrti nacionalni natječaj za najbolje hrvatske mlade inovatore - Student DIGI Award 2023 - pri kraju je. Pobjednici će se znati 26. svibnja, a o njima, uz naš žiri, imate priliku glasati i vi, naši dragi čitatelji. Sve finaliste predstavili smo vam u posljednjih desetak dana.

Svoje priče ispričali su nam timovi koji su osmislili rješenja, a o svakom od njih možete saznati više na OVOJ POVEZNICI.

Neki od tih projekata već su u fazi testiranja, pa i u lovu na prve komercijalne korisnike. Drugi, posebno oni učenički, u fazi su idejnog rješenja. No, rješenja svih timova pokazuju veliku inovativnost, strast i želju za uspjehom.

Konkurencija na Student DIGI Awardu 2023, koji organiziraju Jutarnji list i zastupnik u Europskom parlamentu Valter Flego, bila je žestoka od početka. Na natječaj se ove se godine javilo 30 timova.

I ove godine natječaj je podržao žiri u sastavu dr. sc. Snježana Prijić Samardžija, rektorica Sveučilišta u Rijeci, Bernard Gršić, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva, prof. dr. sc. Valter Boljunčić, prorektor za suradnju, inovacije i transfer tehnologija UNIP, izv. prof. Sven Maričić, voditelj laboratorija za robotiku i umjetnu inteligenciju Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, Boris Gotovac, direktor razvoja IT i telekomunikacijskih usluga, A1 Hrvatska, Frane Šesnić, direktor Zagrebačkog inovacijskog centra (ZICER),Goran Škvarč, savjetnik ravnatelja CARNET-a za suradnju s javnom upravom, Nikolina Antolić, direktorica marketinga i odnosa s javnošću, MPlus i Bernard Ivezić, novinar Jutarnjeg lista i urednik Startup Reporta.

Zahvaljujemo svim kandidatima koji su se prijavili za natječaj, čestitamo finalistima i pozivamo čitatelje da svojim sudjelovanjem i glasanjem podrže deset finalnih projekata natječaja mladih digitalnih inovatora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:08