POTENTIALS READY2LEAD

METRO CASH & CARRY OTVORIO PRIJAVE Nakon edukacije u Njemačkoj i Kini dobivate menadžersku poziciju

Dominik Osmeričić, polaznik četvrte generacije programa METRO Potentials Ready2Lead
 Metro / Press

Mladi ste i željni međunarodnog radnog iskustva te stremite ka menadžerskoj poziciji? Tvrtka METRO Cash & Carry danas je otvorila prijave za šesti po redu METRO Potentials Ready2Lead u kojem traže upravo takve kandidate.

Kandidat ili kandidatkinja iz Hrvatske koja dospije u njihov program imat će priliku sudjelovati u dvogodišnjem programu pripreme unutar tvrtke METRO, s fokusom na pružanje podrške malim i srednjim poduzetnicima. Program se odvija u Hrvatskoj i inozemstvu, a nakon završene edukacije kandidatkinja ili kandidat će zauzeti menadžersku poziciju u tvrtki METRO Cash & Carry.

Za sudjelovanje se mogu prijaviti svi koji su tijekom protekle tri godine diplomirali na fakultetima ekonomskog ili turističkog usmjerenja, obavijestili su iz METRO-a. Prednost će imati kandidati koji su tijekom studiranja sudjelovali u izvannastavnim aktivnostima te izvrsno vladaju engleskim i još jednim stranim jezikom.

Polaznici prve četiri generacije projekta METRO Potentials Ready2Lead, naglašavaju iz tvrtke, imali su priliku stjecati iskustvo u Njemačkoj, Italiji, Španjolskoj, Japanu i Kini. Svoje iskustvo podijelio je polaznik četvrte generacije programa, Dominik Osmeričić, koji je trenutno na profesionalnom usavršavanju u Düsseldorfu.

"Program je izvrsna prilika za mlade profesionalce da uz mentorstvo dodatno razviju svoj potencijal i sposobnosti. Do sada sam kroz program imao prilike stjecati profesionalno iskustvo na različitim projektima u Hrvatskoj, Kini i Njemačkoj, a uvjeren sam da iskustvom koje sam stekao radeći u internacionalnom okruženju i različitim tržištima mogu dati svoj doprinos izgradnji poslovanja METRO Cash & Carry Hrvatska te domaćeg HoReCa sektora", izjavio je Osmeričić.

Iz METRO-a su istaknuli kako će kandidati nakon prve faze odabira temeljem životopisa i motivacijskih pisama, pristupiti intervjuima s predstavnicima Odjela ljudskih resursa METRO-a te procjeni u međunarodnom centru procjene. Detaljnije informacije možete pronaći na https://www.metro-cc.hr/metro-hrvatska/metro-potentials-2018.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:02