MOJPOSAO

Na online Sajmu poslova u turizmu čeka vas više od 250 oglasa za posao

Do 28. veljače traje online Sajam poslova u turizmu, na kojem sudjeluje 48 poslodavaca koji traže zaposlenike za više od 250 oglašenih radnih pozicija.

Sajam je dostupan putem svih uređaja (računala, tableta, mobitela) te posjetiteljima omogućuje izravnu komunikaciju s poslodavcima putem chata ili video intervjua.

Na sajmu 48 poslodavaca nudi više od 250 oglasa za posao, za stalno ili određeno vrijeme te za rad u hotelu, turističkoj agenciji ili nekom drugom turističkom ili ugostiteljskom objektu.

Velik broj oglasa odnosi se na pozicije konobara, kuhara, djelatnika na recepciji, voditelja restorana, animatora, slastičara, pomoćnog osoblja u kuhinji i sobarica, a možete pronaći i oglase za pozicije kao što su radnik u skladištu, referent u odjelu ljudskih potencijala, kontrolor i mnogi drugi.

Neki od izlagača na Sajmu poslova u turizmu, čiju ponudu oglasa možete pregledati klikom na link, su: Lafodia Sea Resort, Pine Beach Pakoštane, Liburnia Riviera hoteli, Jadranka hoteli, Hoteli Dubrovačka rivijera, Radisson Split, Svpetrvs hoteli, Solaris, Laguna Novigrad, Gulliver Travel te mnogi drugi.

Na štandovima poslodavaca, osim ponude poslova, možete pronaći iskustva zaposlenika, galeriju fotografija te video materijale budućeg radnog okruženja, a cjelokupan popis poslodavaca i otvorenih pozicija nalazi se na stranici Sajma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:52