MojPosao

POGLEDAJTE KOGA POSLODAVCI TRAŽE Atraktivna ponuda novih poslova

Iz bogate ponude oglasa za posao MojPosao izdvaja:

OG Consultance Services informatički servis zapošljava IT Suppport djelatnika na njemačkom jeziku za rješavanje poteškoća korisnika te ostale operativne administrativne poslove. Rok za prijavu na oglas je 28. veljače.

Imate li snažne analitičke i dizajnerske sposobnosti i u potrazi ste za novim izazovima, prijavite se na oglas tvrtke emovis tehnologije za radnu poziciju Back Office Developer. Mjesto rada je Split, a rok za prijavu na oglas 9. veljače.

PIK Vrbovec u Splitu zapošljava Vozača motornih vozila za upravljanje teretnim vozilom. Svoj životopis na hrvatskom jeziku poslodavcu možete poslati do 7. veljače.

Metro Cash & Carry raspisao je natječaj za Specijalista kontrole kvalitete za svježe proizvode. Želite li svoju karijeru razvijati u dinamičnom okruženju prijavite se na oglas do 7. veljače.

Flipkod bavi se mobilnim i web razvojen te traži talentiranog i proaktivnog Node JS programera koji bi se priključio njihovom malom međunarodnom timu na već postojećem projektu. Poslodavac vam nudi plaću od 6 do 15 tisuća kuna, a rok za prijavu na oglas je 7. veljače.

Jadran Galenski laboratorij do 5. veljače za rad u Rijeci ima otvorene tri radne pozicije: Specijalist općeg održavanja, Specijalist strojarskog održavanja i Tehničar proizvodnog održavanja. Detalje svakog pojedinog natječaja proučite u oglasima.

Tia Partner u Puli, Splitu i Rijeci zapošljava Vozače – dostavljače. Idealan ste kandidat imate li godinu dana radnog iskustva, SSS prometnog smjera te vozačku dozvolu C kategorije. Na oglas se možete prijaviti do 19. veljače.

SPAR uskoro otvara supermarkete u Poreču, Umagu i Labinu pa tom prilikom traži zaposlenike na čak trinaest radnih pozicija. Odaberite oglas koji najviše odgovara vašim kvalifikacijama i prijavite se do 28. veljače: Voditelj SPAR supermarketa, Zamjenik voditelja, Voditelj odjela na blagajni, Voditelj odjela, Voditelj prijema robe, Voditelj mesnice, Prodavač-blagajnik.

Rebuy Stars za igre na sreću na automatima traži više djelatnika za rad u automat klubu u Novom Zagrebu na poziciji Blagajnik/operater u automat klubu. Požurite s prijavom jer oglas traje još samo danas!

Arhitektonski studio Nord Klassik do 9. veljače ima aktivan oglas za radnu poziciju Magistar inženjer arhitekture. Mjesto rada je Zagreb, a poslodavac vam nudi stalni radni odnos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:44