IZNIMNI STANDARDI

Hoteli Park Plaza Histria Pula i TUI BLUE Medulin dobitnici globalnog priznanja za kvalitetu

Prestižno priznanje TUI Global Hotel Awards za hotele Arena Hospitality Group

TUI Blue Medulin

Dva hotela iz hotelske grupacije Arena Hospitality Group dobila su prestižno priznanje TUI Global Hotel Awards za 2023. godinu – TUI Quality Hotel.

Hoteli Park Plaza Histria Pula i TUI BLUE Medulin proglašeni su dobitnicima ove iznimne nagrade, što pokazuje njihovu neumoljivu predanost i izvrsnost u ugostiteljstvu, javili su iz Grupe. TUI Global Hotel Awards priznaje hotele diljem svijeta koji su dio TUI programa, a sve na temelju povratnih informacija i zadovoljstva gostiju pa se tako nagrađuju hoteli koji su prepoznati zbog iznimnih standarda smještaja, usluge, sadržaja i cjelokupnog doživljaja gostiju.

„Ovo priznanje dokaz je predanog rada i posvećenosti naših vrijednih timova u Hotelu Park Plaza Histria Pula i TUI BLUE Medulin. Čestitamo svim našim zaposlenicima na izvanrednom postignuću i pozivamo sve da posjete naše hotele, jer bez obzira tražite li luksuzni i opuštajući odmor ili nezaboravnu avanturu, hoteli Park Plaza Histria Pula i TUI BLUE Medulin su doista iznimne destinacije koje će zasigurno premašiti vaša očekivanja.“ – izjavila je Manuela Kraljević, članica Uprave i direktorica marketinga i prodaje Arena Hospitality Group

U propćenu se ističe kako Arena Hospitality Group ima preko 50 godina iskustva u hotelijerstvu i ugostiteljstvu. Kažu da je zadovoljstvo gostiju toj tvrtki prioritet, a kako bi se to ostvarilo potrebni su zadovoljni turistički djelatnici koji su ključ uspjeha u turizmu. To je razlog zašto grupacija veliku pozornost pridaje svojim zaposlenicima osiguravajući im mogućnost usavršavanja i napredovanja u profesionalnom radnom okruženju, uz stimulativne uvjete.

image

Park plaža Histria

/Zenn Maar

Uspješna hotelska grupacija posluje u srednjoj i istočnoj Europi i gostima nudi odabir između 29 vrhunskih objekata s preko 10.000 soba i smještajnih jedinica u Hrvatskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Srbiji i Austriji.

Arena Hospitality Group je u 2022. ostvarila izvanredne rezultate, zaključuju u priopćenju, koji su premašili čak i razdoblje prije pandemije 2019. Uz nadoprosječno dobre financijske rezultate, posloženu i jasnu strategiju rasta i razvoja portfelja te kvalitetne i uspješne investicije, grupacija je stvorila odličan temelj za još bolju poslovnu 2023.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:15