POUZDAN SUSTAV

Real grupa na putu poslovne izvrsnosti: prošli proceduru dobivanja certifikate za upravljanje kvalitetom i informacijsku sigurnost

‘Rijetke tvrtke se odlučuju sustav upravljanja ujedno i certificirati od strane ovlaštenih certifikacijskih tijela‘

Ilustrativna fotografija

 -/Wavebreak/Profimedia

Sustav upravljanja kvalitetom prema zahtjevima ISO 9001:2015 je generički sustav upravljanja kvalitetom koji stavlja poseban naglasak na metriku upravljanja procesima u tvrtki kako bi se kvalitetnije pružila usluga konačnom korisniku – kupcu usluga. Sustav upravljanja informacijskom sigurnosti ISO/IEC 27001:2013 poseban je sustav upravljanja usmjeren ne samo na metrici procesa nego i na sigurnosti klijenta u kontekstu poslovnih informacija koje se razmjenjuju s klijentom, a koje mogu ugroziti integritet klijenta. Full service marketinška agencija Real grupa je nedavno prošla proceduru dobivanja ovih certifikata koji puno znače sadašnjim i budućim klijentima i još su jedan dokaz poslovne izvrsnosti, javljaju iz Grupe.

"S rastom i razvojem tvrtke neophodno je povećavati kvalitetu procesa i informacijske sigurnosti. Drago nam je što smo odabrali pouzdan i certificiran sustav upravljanja koji daje realne povratne informacije o stupnju zadovoljstva pruženim uslugama ili proizvodima, a dobili smo i potvrdu za kvalitetu upravljanja informacijskom sigurnosti“, izjavio je Krešimir Renzo Prosoli, CEO Real grupe.

ISO 9001:2015 je izabran od preko 1,6 milijuna poslovnih subjekata u svijetu, stoji u priopćenju. Certificiranje sustava upravljanja kvalitetom pokazuje predanost dosljednosti, neprekidnom poboljšanju i zadovoljstvu kupaca. To su opipljive poslovne prednosti koje igraju važnu ulogu u izgradnji otpornosti i održivog poslovanja. Standard ISO 9001 pruža posebne zahtjeve za sustav upravljanja kvalitetom koji poboljšavaju sposobnost tvrtke da dosljedno isporučuju proizvode i usluge koji zadovoljavaju zahtjeve kupaca, kao i zakonske i regulatorne zahtjeve. ISO 27001 je međunarodna norma koja definira zahtjeve za Sustav upravljanja informacijskom sigurnošću organizacije koja omogućuje organizaciji procjenu rizika i implementaciju određenih kontrola radi očuvanja povjerljivosti, cjelovitosti i raspoloživosti informacijske imovine. Upravljanje informacijskom sigurnošću se ne odnosi samo na IT sigurnost (tj. firewall, zaštitu od računalnih virusa itd.) već i na upravljanje procesima, pravnu zaštitu, upravljanje ljudskim resursima, fizičku zaštitu i slično. Neke od najvažnijih prednosti sustava su zadovoljavanje pravnih i ostalih zahtjeva usklađenosti zahtjeva kroz primjenu metodologije ISO 27001, smanjenje troškova kroz temeljnu filozofiju ISO 27001 sprečavanja sigurnosnih incidenata jer svaki incident, mali ili veliki, košta i povećanje stupnja povjerenja korisnika usluge ili proizvoda, kroz primjenu sigurnosnih kontrola koje osiguravaju zaštitu osjetljivih i povjerljivih podataka.

"Rijetke tvrtke se odlučuju sustav upravljanja ujedno i certificirati od strane ovlaštenih certifikacijskih tijela i time demonstrirati poslovnom okruženju da ocjenom vanjskog ovlaštenog tijela dajemo dodatnu težinu na transparentnost načina upravljanja kao i sustava upravljanja kvalitete te osobito upravljanja sigurnošću informacija. Real grupa je tu ocjenu poslovne izvrsnosti odlučila dati upravo DQS grupi na čemu se posebno zahvaljujemo jer je nama, kao svjetskom leaderu na tom području, bila osobita čast postati partnerom vodeće tvrtke na području marketinga i komunikacija u široj regiji. Sigurni smo, a to baziramo na sjajnoj suradnju s preko 80.000 klijenata u Europi, da ćemo uslugama certificiranja i auditiranja sustava upravljanja kvalitetom i informacijskom sigurnošću pomoći Real grupi da ostvari poslovne uspjehe i zadrži vodeću ulogu u pružanju usluga marketinga i komunikacija čime indirektno doprinosimo poslovnom uspjehu partnera s kojima Real grupa ostvaruje dugogodišnju medijsku suradnju. Uspjeh Real grupe je time i naš uspjeh jer sinergijom naših aktivnosti svaki klijent može očekivati ultimativnu kvalitetu usluge i informacijsku sigurnost u svim područjima koja su od esencijalnog značenja za realizaciju poslovnih ciljeva“ – izjavio je Darko Hibler, Managing director, DQS Zagreb d.o.o.

image

Krešimir Renzo Prosoli i Darko Hibler

Real grupa
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 21:58