MOJPOSAO

U potrazi si za poslom? Pronađi ga već danas!

MojPosao izdvaja poslodavce koji traže pojačanje u svojim redovima. Pripremite životopise i požurite s prijavom.
 Mojposao.hr

Milsing, vodeći uvoznik, distributer i proizvođač gotovih dodataka prehrani u regiji, traga za Stručnim suradnikom u Medicinsko-informativnom odjelu (m/ž). Bit ćeš zadužen/a za edukaciju i informiranje zdravstvenih djelatnika, upravljanje dodijeljenim područjem te promociju dodijeljenih proizvoda. Nude ti kreativan i dinamičan posao, rad u poticajnom okruženju te odlične uvjete rada. Svoj životopis im pošalji do 19. travnja.

PIK Vrbovec vodeća je mesna industrija u regiji koja postavlja i predvodi trendove, a najveću tvrtkinu vrijednost predstavlja njezinih 1.800 djelatnika. Svoj postojeći tim sada žele osnažiti na radnom mjestu: Vozač (m/ž). Opis posla uključuje upravljanje teretnim vozilom, prisutnost na utovaru i istovaru robe, vođenje i popunjavanje potrebne dokumentacije, a idealan kandidat/kinja posjeduje izvrsne komunikacijske vještine, odgovoran pristup poslu i fleksibilnost u radu. Javi im se do 21. travnja.

Voliš raditi u ugodnom i podržavajućem timu? Želiš se educirati i usvajati nova znanja? Zdravlje ti je važno? Privlače te dodatne prigodne nagrade? I za kraj, voliš sladoled? Ako su tvoji odgovori potvrdni, već danas se prijavi na oglas za Tehnologa za razvoj ambalaže (m/ž) i zaposli se u Ledo plusu, najvećem domaćem proizvođaču sladoleda te najvećem distributeru smrznute hrane. Želiš li postati dio najslađeg tima, prijavi se na linku najkasnije do 22. travnja.

HT Grupa, vodeći davatelj telekomunikacijskih usluga u Hrvatskoj koji pruža usluge nepokretne i pokretne telefonije, veleprodajne, internetske i podatkovne usluge, zapošljava na radnom mjestu: Network expert (m/ž). Novim kolegama nude prijateljsko i poticajno radno okruženje, klizno radno vrijeme i mogućnost rada od kuće, rad s najnovijim tehnologijama, godišnji bonus i nagrade za poseban doprinos. Ako su te zainteresirali, javi im se do 26. travnja.

Žabac Food Outlet je maloprodajni lanac vrhunskih proizvoda uz najpovoljnije cijene. Njihova misija je ponuditi vrhunske brendove po izrazito povoljnim cijenama cijelu godinu. Ako i ti želiš postati dio njihovog tima, prvi korak koji moraš poduzeti je prijaviti se na oglas za radno mjesto: Voditelj računovodstva (m/ž). Njihova ponuda uključuje izrazitu fleksibilnost radnog mjesta i vremena, dinamičan posao, mjesto gdje će vaše mišljenje uvijek biti važno i odličan tim koji brine o svojim ljudima. Oglas ostaje aktivan do 22. travnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:41