Mobile World Congress

LG predstavio poboljšanu verziju modela V30: dodan je sustav umjetne inteligencije

Dodano je još memorije, pa sada ima 6 gigabajta RAM-a te 128 gigabajta interne memorije

Nakon što je odustao od predstavljanja svog novog flagshipa na sajmu Mobile World Congress koji se od sutra održava u Barceloni i odgodio to za neko bolje vrijeme, LG je prikazao poboljšanu verziju svog modela V30.

Naziv uređaja je V30 S ThinQ, i uglavnom je isti kao taj model, premijerno prikazan jesenas na sajmu IFA u Berlinu. Dodano je još memorije, pa sada ima 6 gigabajta RAM-a te 128 gigabajta interne memorije, te je dodan sustav umjetne inteligencije. LG V30S ThinQ tako sada može identificirati predmete koje fotografira i prilagoditi postavke kamere kako bi se dobio što bolji rezultat. Riječ je o sličnom sustavi kakav je već implementirao Huawei.

Dizajn je ostao identičan, osim što su uvedene dvije nove boje, platinasto siva i marokansko plava. Osim toga, LG-jeva perjanica ostala je s procesorom Snapdragon 835, dvostrukom kamerom, Quad HD zaslonom dijagonale 6 inča… Prvo će u prodaju u Koreji, a cijene će se odrediti ovisno o tržištu. Nije poznato hoće li doći u Hrvatsku (regularni V30 došao je tek nedavno).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:20