Rihanna Instagram
SAVAGE X FENTY

Stigla je nova kolekcija donjeg rublja s Rihanninim potpisom: Izdvojile smo 10 komada do 400 kuna

Osim komada u popularnim neonskim bojama, u novoj Savage X Fenty kolekciji pronaći ćete i klasičnu crnu, kao i nude komade koji su savršeni ispod bijelih bluza, majica i košulja.

Osim što je uspješna pjevačica, Rihanna je dokazala kako je talentirana i za kozmetiku, ali i za modu. Uz brendove Fenty Beauty i najnovije modne kolekcije Fenty, Rihanna već godinu dana uspješno vodi i brend donjeg rublja Savage X Fenty koji se može pohvaliti raznovrsnim komadima koji vam, s obzirom na to da se radi o luksuznom brendu jedne od najutjecajnijih osoba na svijetu, neće opustošiti vaš novčanik.

Rihanna Instagram

Popularnost Rihanninih brendova je u tome što nisu isključivi, drugim riječima - ne diskriminiraju određene etničke skupine te su kreirani da odgovaraju svakoj ženi, bez obzira na boju kože i konfekcijski broj. "O svakom izdanju razmišljamo kao o drukčijem aspektu ženske garderobe i načinu na koji se ona odijeva. Luksuz je u prošlosti definiran u konceptu 'jedna žena - jedan brend'. Jako dobro znate tko je žena koja nosi YSL ili primjerice Céline. No, moderna žena je slojevita", rekla je Rihanna u nedavnom intervjuu za The New York Times.

Rihanna Instagram

Neke komade iz nove kolekcije rublja pjevačica je predstavila na svom Instagramu na vrlo zavodljiv, ali opet profinjen način. Iako ne robuje trendovima, u kolekciju je uključila i neke od popularnih trendova ove sezone, a to su neonski komadi i oni od sjajnog materijala. Za one odvažnije tu je rublje u upečatljivoj plavoj boji, dok se ljubiteljice neutralnih nijansi također doći na svoje.

U galeriji smo izdvojili 10 komada do 400 kuna kojima možete osvježiti svoju kolekciju donjeg rublja.

Linker
24. travanj 2024 06:26