Profimedia, Starface
NAKON TRI GODINE

Enrique Iglesias vraća se u Hrvatsku!

Nakon što je prije tri godine rasplesao obožavateljice na koncertu u zagrebačkoj Areni, gdje je proslavio i 41. rođendan, latino glazbenik vraća se na isto mjesto krajem ove godine.

Obožavateljice i obožavatelji latino zavodnika bit će oduševljeni viješću da se Enrique Iglesias vraća u zagrebačku Arenu: 1. prosinca 2019. godine ponovno će odzvanjati njegovi hitovi poput "Bailando", "Bailamos", "Hero" i brojni drugi.

Nakon spektakla koji je priredio prije tri godine kada je proslavio svoj 41. rođendan u Zagrebu, Enrique se vraća u Hrvatsku u sklopu turneje "All The Hits Live", a s fanovima će pjevati pjesme koje su sve bile na vrhu svjetskih glazbenih ljestvica. Popularni glazbenik iza sebe ima više od 100 milijuna prodanih albuma, njegova pjesma "Bailando" na YouTubeu ima više od 2.6 milijardi pregleda, a hitovi su mu bili broj jedan na Billboardovoj ljestvici čak 70 puta.

S turnejom “All the hits Live” Enrique je već nastupao u Pragu, Budimpešti, Ljubljani, Oslu, Ateni, Kopenhagenu i Lisabonu.

Linker
16. travanj 2024 03:58