Vedran Levi
Kišni razdraganci

Ivanka i Mrle imaju darove za Božić: Djeci poklanjaju spot za pjesmu 'Teška slova', a mi vam darujemo njihovu slikovnicu i CD

Vesela družina Kišnih razdraganaca Mrle i Ivanka djeci za Božić poklanjaju spot za pjesmu 'Teška slova'. Kažu - kroz video pomažemo djeci izgovoriti najteže slovo - lj kao ljubav, a u božićnom duhu, mi dva sretna čitatelja nagrađujemo sa slikovnicom i CD-om "Kišni razdraganci".

Najkreativniji par estrade Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević ovog su ljeta predstavili svoj prvi veseli album za djecu "Kišni razdraganci", a u projekt su uključili i svoju kćer Evu Adrijanu koja je na albumu pjevala, ali i napisala pjesmu "Balon". Album s deset veselih pjesama prati istoimena slikovnica nastala iz pera Lane Letović Perčin, koja je likove oživjela u slikovnici, ali i u video spotu za pjesmu s albuma "Teška slova".

Mi imamo dvije slikovnice uz koje dolazi i CD te ih želimo pokloniti vama- sve što trebate napraviti kako biste osvojili CD i slikovnicu "Kišni razdraganci" je odgovoriti na kreativno pitanje!

- Napokon su Razdraganci oživjeli! Nakon slikovnice, CD-a i razdraganih naljepnica, ovaj puta kroz video spot pomažemo izgovoriti najteže slovo - lj kao ljubav! Publika često komentira kako bi Kišne Razdragance trebalo uvrstiti u kurikulum za klince, a ja kažem - uz Kišne Razdragance nikako ne smijemo zaboraviti i na ljubav! – kazala je Ivanka Mazurkijević.

Uvijek zabavni: Mrle i Ivanka imaju novi projekt, pričajući o njemu dobro su nas nasmijali

Nakon što su osvojili srca najmlađih, ali i njihovih roditelja, svojim interaktivnim tulumom već su plesali i pjevali u Rijeci, Samoboru, Dubrovniku, Karlovcu i Zagrebu, gdje su se po prvi puta predstavili na Interliberu i napravili gužvu uz pjesme "Kap", "Jastučevanje", "Hi Hi Ha Ha"...

- Ako spot za Teška Slova donese radost i veselje kakvu klinci osjećaju na našim koncertima uživo gdje veselje, ples, boje i glazba pršte na sve strane - nitko sretniji od mene i Ivanke - poručuje Mrle.

Saša Welles

Vedran Levi

Linker
18. travanj 2024 03:44