Getty Images
pala joj je žlica u med

Bivša djevojka princa rekla je 'da': Izabrala je plemića, a i novi suprug joj se zove Harry

Romantični odnos između princa Harryja i Cresside Bonas trajao je dvije godine i mnogi su smatrali kako će upravo nju princ Harry čekati ispred oltara. No, veza je puknula, a Harry i bivša djevojka ostali su u odličnim odnosima, pa je ona čak bila i gošća na njegovom vjenčanju.

Nakon Harryja, pronašla je sreću s drugim Harryjem kojem je rekla sudbonosna 'da'. Cressida Bonas udala se za agenta za nekretnine Harryja Wentworth-Stanleya, također pripadnika britanske elite i plemića. Glumica i model, nije toliko ostala zapamćena po filmskoj karijeri, već po ljubavnoj vezi s crvenokosim princem. Njihova priča gotovo je završila brakom, no navodno je pritisak javnosti i britanske obitelji za nju bio prevelik.

LONDON, ENGLAND - MARCH 09:  Prince Harry (R) and Cressida Bonas (L) take their seats during the RBS Six Nations match between England and Wales at Twickenham Stadium on March 9, 2014 in London, England.  (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)
Getty Images
Zajedno na utakmici Engleske i Walesa 2014.

O njihovoj vezi nikada nije previše govorila, a 2017. godine izjavila je kako je "užasno frustrira što je u javnosti svi spominju samo kao Harryjevu bivšu djevojku", osobito jer se nalazi u glumačkoj industriji. Iza sebe ima uloge u četiri filma - Trinity, Doctor Thorne, The Bye Bye Man i Tulip Fever te nekoliko angažmana kao model.

Uz još jednu Harryjevu bivšu djevojku, Cressida se pojavila na kraljevskom vjenčanju svog bivšeg i Meghan Markle, što je dokazalo njihov prijateljski odnos koji se održao nakon prekida.

WINDSOR, ENGLAND - MAY 19: Cressida Bonas (C) arrives at the wedding of Prince Harry to Ms Meghan Markle at St George's Chapel, Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England. Prince Henry Charles Albert David of Wales marries Ms. Meghan Markle in a service at St George's Chapel inside the grounds of Windsor Castle. Among the guests were 2200 members of the public, the royal family and Ms. Markle's Mother Doria Ragland.  (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Getty Images
Stigla je na vjenčanje princa Harryja i Meghan Markle

Harry Wentworth-Stanley je sin markize Clare Mountbatten, pa je Cressida udajom ipak ušla u plemićku obitelj. S princem Harryjem je hodala od 2012. do 2014. godine, a s današnjim suprugom bila je u vezi od iste godine kada je prekinula s kraljevićem.

Cressida Bonas i Harry Wentworth-Stanley vjenčali su se ovog vikenda na privatnoj ceremoniji, a sliku s vjenčanja objavio je njezin brat na Instagramu.

Inače, njezina ljubav sa sadašnjim zaručnikom seže prije veze s princom, prije nego se zaljubila u Harryja, Cressida je već jednom bila u vezi s Harryjem Wentworthom-Stanleyjem. Nakon prekida s princem Harryjem, obnovila je vezu s agentom za nekretnine 2017. godine, a sada je njihova priča dobila najljepši završetak.

Čitajte i:

U šoku: Meghan i Harryja non-stop bockaju tabloidi, ali ovo je kap koja je prelila čašu

Ne krije ponos: Dirljiva poruka Eugenie starijoj seki, koja je imala potpuno drugačije vjenčanje

Nikad skromnije vjenčanje: Unuka je vjenčanicu i tijaru posudila od kraljice, a svi se pitaju jedno

Još jedno kraljevsko vjenčanje! Princeza Beatrice u tajnosti se udala za talijanskog tajkuna

Linker
23. travanj 2024 10:27