Supplied by LMK / Landmark / Profimedia
Bit će vruće

Knjiga je otkrila i ono što Meghan pokušava sakriti više od ičega: Zašto se raspao njen prvi brak?

Knjiga koja je podigla prašinu i prije nego je izašla, opisuje sve događaje koji su doveli da vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odstupe od kraljevskih dužnosti, među ostalim govori i o poglavlju života koje Markle nikada ne spominje - njenoj dugogodišnjoj vezi i prvom braku s američkim producentom.

Mnogi su joj zamjerali što je rastavljena, ona sama, kao i njezin bivši partner nisu u javnosti rekli ni slova o svom bivšem odnosu, no sada su neke stvari o prvom braku Meghan Markle (39) ipak isplivale na površinu. Američka glumica dugi je niz godina bila u vezi s TV producentom, a navodi u knjizi "Finding Freedom" tvrde da im se brak raspao zbog Meghanine iznenadne slave koja je došla s ulogom u seriji "The Suits".

Dvojac autora, inače novinara koji prate kraljevsku obitelj - Omid Scobie i Carolyn Durand tvrde da je prvi suprug vojvotkinje od Sussexa Trevor Engelson (43) volio kada je njegova supruga bila ovisna o njemu.

EXCLUSIVE: ***PREMIUM RATES APPLY*** These are the world exclusive photographs of Meghan Markles first wedding.
The suits star - who is dating Prince Harry - tied the knot in September 2011 to movie producer Trevor Engelson.
Meghan, now 35, married Trevor on a beach in Ocho Rios, Jamaica after dating for seven years.
But the couple divorced in August 2013 after just two years of marriage citing irreconcilable differences.
Now these pictures, first published in US magazine Star show Meghan and guests enjoying the sun-drenched ceremony at the Jamaica Inn.
Meghan can be seen in a yellow bikini while her mother Doris Ragland also hits the beach.
In one shot, guests can been lifting Meghan and Trevor in the hora, a traditional Jewish chair dance.
04 Jan 2017,Image: 356251612, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Star Magazine/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Star Magazine/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Meghan i Trevor na svom vjenčanju 2011.

Par je bio u vezi sedam godina prije nego su se vjenčali 2011., a udaljavati su se počeli već 2013. nakon što se Meghan proslavila ulogom.

Ova intimna knjiga, najvruće je štivo ovog ljeta, pruža intimne detalje i osobni pogled na događaje koji su doveli do odlaska vojvode i vojvotkinje od Sussexa iz kraljevske obitelji, a autori tvrde da je svaku informaciju u njihovoj knjizi potvrdilo barem dva izvora.

Trevoru se "nije svidjelo", što se nakon njezine glavne uloge dinamika u vezi promijenila.

Prema knjizi mlada, tada 23-godišnja, Meghan jako se zaljubila u supruga Trevora, koji je tada bio mlad i perspektivan producent, kojeg su hollywoodski mediji uvrštavali na top ljestvice najboljih budućih profesionalaca.

Naslovnica knjige 'Pronalazak slobode' koja je izašla 11. kolovoza

No, iako su prije braka proveli sedam godina u vezi, par je u braku bio samo 23 mjeseca. Njihov brak poklopio se s Meghaninom glavnom ulogom Rachel Zane u "The Suits" - što je poremetilo odnos snaga u njihovom odnosu, tvrde autori knjige.

Presudila im njena karijera i razdvojenost?

Kako tvrdi njezin prijatelj, Trevoru se "nije svidjelo", što se nakon njezine glavne uloge dinamika u vezi promijenila.

Glumica je s ostatkom ekipe provodila većinu vremena u Torontu u Kanadi, gdje se snimala serija, dok je njezin partner živio u SAD-u te je i ta razdvojenost pridonijela njihovom udaljavanju.

Suits (2011 - )   
Meghan Markle  
*Filmstill - Editorial Use Only*,Image: 329651760, License: Rights-managed, Restrictions: Filmstill // HANDOUT / EDITORIAL USE ONLY!
Please note: Fees charged by the agency are for the agencyÕs services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. The agency does not claim any ownership including but not limited to Copyright or License in the attached material. By publishing this material you expressly agree to indemnify and to hold the agency and its directors, shareholders and employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), or any causes of action or allegation against the agency arising out of or connected in any way with publication of the material.
Filmstill // HANDOUT / EDITORIAL USE ONLY!
Please note: Fees charged by the agency are for the agency’s services only, and do not, nor are they intended to, convey to the user any ownership of Copyright or License in the material. The agency does not claim any ownership including but not limited to Copyright or License in the attached material. By publishing this material you expressly agree to indemnify and to hold the agency and its directors, shareholders and employees harmless from any loss, claims, damages, demands, expenses (including legal fees), or any causes of action or allegation against the agency arising out of or connected in any way with publication of the material., Model Release: no, Credit line: CAP/KFS / Capital pictures / Profimedia
CAP/KFS / Capital pictures / Profimedia
Meghan Markle u seriji 'The Suits'

Znak da očito nešto ne štima, bio je Trevorov odlazak na dodjelu Oskara u veljači 2013. na koju je otišao sam. To je objasnio činjenicom da je dobio samo jednu kartu, ali vojvotkinja je očito posumnjala da njen suprug ne želi podijeliti pažnju s njom.

O svom braku s vojvotkinjom od Sussexa, bivši suprug nije rekao ni slova.

Šest mjeseci nakon toga, par se rastao, bilo je to točno 23 mjeseca nakon njihovog romantičnog vjenčanja na Jamajki. Vjenčali su se u rujnu 2011. pred stotinjak članova obitelji i prijatelja. Brak im je i službeno okončan 2014. zbog "nepremostivih razlika" kako stoji u papirima za razvod.

Kao i Meghan i Trevor je krenuo dalje sa životom, oženio je nutricionistkinju Tracey Kurland (33), u svibnju prošle godine, gotovo točno godinu dana nakon što su Meghan i princ Harry (35) izrekli vjenčane zavjete.

LOS ANGELES, CA - AUGUST 15: Trevor Engelson (L) and Tracey Kurland attend Netflix's
Getty Images for Netflix
Trevor Engleson sa svojom drugom suprugom Tracey Kurland.

Trevor je svoju drugu suprugu, inače kći bankara multimilijunaša, zaprosio u lipnju 2018., nakon godinu dana veze.

Iako je u međuvremenu njegova bivša supruga postala nevjerojatan mamac za tabloide, Trevor je do danas ostao kao zaliven o njihovom braku i vezi nije rekao ni slova.

Pročitajte i:

Odbjegla vojvotkinja slavi: 'Želim da prestanete ogovarati i da nekome kažete da ga volite'
Čista romantika: Otkriveno je na koju su pjesmu Meghan i Harry plesali prvi svadbeni ples

LJUBAV KAO TEMPIRANA BOMBA Nepoznati detalji borbe Meghan i Harryja uoči Megxita

Kraljevske šogorice Meghan i Kate: Nikad nisu postale prijateljice, a nova knjiga otkriva i zašto

Linker
20. travanj 2024 01:52