James Whatling / The Mega Agency / Profimedia
Slatkiš ima rođendan

Neodoljive fotografije princa Louisa: Uz zarazan osmijeh pokazao i svoju buntovnu stranu

Nove fotografije malenog princa, objavljene povodom njegovog drugog rođendana, razgalile su srca mnogih.

Na najnovijim fotografijama koje je vojvotkinja od Cambridgea snimila sama, princ Louis isijava radost. Na njima se igra vodenim bojama kojima je pobojao dlanove u dugine boje i tako odao priznanje britanskim liječnicima i medicinskom osoblju. Naravno, kasnije je bojom umrljao i lice, a mnogi su na fotografijama primijetili nevjerojatnu sličnost s njegovom majkom Kate Middleton.

Fotografije veselog najmlađeg člana kraljevske obitelji snimljene su dok se zabavljao na travnjaku njihove kuće u Norfolku u kući Anmer Hallu, gdje je cijela obitelj trenutno u izolaciji.

Maleni princ ne pojavljuje se često u javnosti, a to je, navodno, zbog toga što vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea drže Louisa podalje od očiju javnosti kako bi mu pružili normalno odrastanje. Catherine je i ovog puta uzela fotoaparat u ruke, baš kao što je to bio slučaj i s princom Georgeom i princezom Charlotte.

Prince Louis celebrates his second birthday at Anmer Hall, Norfolk, UK, on the 23rd April 2020.
23 Apr 2020, Image: 514657283, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia
James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Profesionalnim fotografima prepušta samo snimanje obiteljskih portreta, dok se za fotografije svoje djece svaki put pobrine sama.

"Kate i William daju ogroman prioritet odgoju djece, iznad bilo čega ostalog, u što je moguće normalnijem okruženju. To ne gube iz vida", rekao je za Us Weekly dobar poznavatelj kraljevskih prilika.

Vojvotkinja Catherine i princ William s posebnom pažnjom slave drugi rođendan malenog princa Louisa, samo dva dana nakon nikad skromnije proslave 94. rođendana njegove slavne prabake, kraljice Elizabete II.


ČITAJTE I:

Uskrs za pamćenje: Kate i William prvo su napravili presedan, a sad već i oni imaju plan za bijeg

Najslađe što ćete danas vidjeti: Djeca princa Williama i Kate u neodoljivom videu

Kate i William s djecom kod kraljice na ručku: Zvijezda je ponovno princ Louis

Linker
19. travanj 2024 14:07