The Duchess of Cambridge / PA Images / Profimedia
Velikih sedam

Sretan rođendan George! Danas mu roditelji spremaju slavlje, a njegov osmjeh govori koliko uživa

Najstariji sin vojvode i vojvotkinje od Cambridgea danas je napunio sedam godina, tom je prilikom njegova majka objavila preslatke fotografije, a iz kraljevske obitelji najavili su i kućno slavlje koje će prirediti prijestolonasljedniku.

Princ George danas je navršio sedam godina i tom je prigodom njegova majka Kate Middleton objavila nove fotografije nasmijanog prijestolonasljednika. S najnovijih fotografija vidljivo je da princ brzo raste. Sa širokim osmjehom pokazao je da mu rastu novi zubi.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea s troje djece su u svom domu u Norfolku Anmer Hall, gdje su George i njegova sestra Charlote (5) i najmlađi brat Louis (2) proveli karantenu.

Princ William i Kate planiraju svom najstarijem sinu prirediti kućnu proslavu rođendana.

Mladi George, pišu britanski mediji nalikuje svom ujaku Jamesu u mladim danima. Iako je s ujakom blizak i obožava ga, nisu se mnogo vidjeli zbog pandemije, a baš kao i James i George je sportski tip koji voli boraviti vani. Na tu je činjenicu posebno ponosan njegov djed princ Charles koji je sretan da je njegov najstariji unuk naslijedio njegovu ljubav prema selu i prirodi.

Kao i većini djece, tako i Georgu i njegovoj sestri i bratu, situacija oko karantene je došla kao blagoslov, jer su mnogo vremena mogli provesti na svježem zraku i boraviti u prirodi, u okolici svog doma.

Najnovije fotografije budućeg prijestolonasljednika, po već sada starom običaju, snimila je njegova majka Kate, marljiva amaterska fotografkinja koja se trudi za svaku posebnu prigodu snimiti posebne fotografije svoje djece i obitelji. A, kako se vidi iz priloženog, vojvotkinji jako dobro uspijeva fotoaparatom izvući najbolje od svoje djece.

Djeca uživaju u boravku kod kuće

Kako je otkrila u nedavnom intervjuu ona i suprug, princ William, daju sve od sebe da obave školu od kuće za svoje troje djece, iako je priznala da je bilo teško s vremena na vrijeme.

A da mu svjež zrak, mnogo igre i druženje s obitelji iznimno odgovara vidljivo je iz zadovoljnog osmjeha mladog princa, koji iz dana u dan raste, a kako se našalila njegova majka, i on i njezina druga djeca imaju impresivne apetite.

"Moja djeca su rupe bez dna. Osjećam se kao da sam hranilica koja konstantno radi", rekla je Kate u razgovoru za BBC.

Prinčeva krsna kuma otkrila je ponešto o dječakovu karakteru. "On je nevjerojatan. Duhovit je, živahan i odvažan i bože kako bi ga Diana voljela", kazala je Julia Samuel, bliska prijateljica Georgove pokojne bake princeze Diane, ujedno i Georgeova kuma.

Pročitajte i:

Kuma princa Georgea stalno mu priređuje spačke: 'Radim mu isto što je i Diana radila svojim sinovima'

Najslađi 'problematičar': Princ Louis nikako da shvati poantu socijalne distance, stalno radi problem

Sve više podsjeća na njega: Zašto Kate Middleton uspoređuju s kraljičinim suprugom princom Philipom?

Zvijezde vjenčanja: Nespretna i slatka Charlotte i nestašni George sve su ganuli svojim ponašanjem


Linker
16. travanj 2024 11:12