NIJE SKRIVALA PONOS

EMOTIVNI VIDEO Severina otkrila tko ju je dočekao nakon jednog od najtežih nastupa u karijeri, dirljiva snimka eksplodirala na društvenim mrežama

 
 Ranko Šuvar / CROPIX

Još se nisu slegli dojmovi nakon Severinina koncerta u Areni Zagreb. U sklopu Magic turneje Splićanka je održala nastup za pamćenje, i to nakon presude prema kojoj gubi skrbništvo nad sinom Aleksandrom zbog čega joj je ovo zacijelo bio jedan od najtežih koncerata u karijeri, piše Slobodna Dalmacija.

Javnost ne prestaje brujati o nastupu, na početku kojeg je Severina zajedno s 15-ak tisuća ljudi molila Očenaš i Zdravo Mariju, a uslijedili su hitovi od kojih je dvorana odzvanjala u produkciji kakvom se može pohvaliti rijetko koja zvijezda u Hrvatskoj i šire.

Pjevačicu je iz backstagea standardno bodrio suprug Igor Kojić, no tu je, sudeći prema posljednjoj snimci koju je objavila na svome Instagramu, bila i njezina mama Ana.

Emotivni video u svega desetak minuta pogledalo je više od 80 tisuća ljudi. Seve i suradnici nakon koncerta razgaljeno skandiraju "Mama, mama!", a gospođa Ana se nije ni trudila skrivati ponos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:39