OPET ODUŠEVILA IZGLEDOM

FOTO: ECIJA OJDANIĆ OPROSTILA SE OD LJETA U OSKUDNOM BADIĆU Napisanog plana prehrane drži se k'o časna sestra Biblije: 'Prava si bomba!'

 

Kad je prije pet godina prestala pušiti, Ecija Ojdanić (44) počela je trčati jer se bojala da će se udebljati. No, glumica je izuzetno disciplinirana i kako vrijeme ide ona je sve zgodnija.

Ovog ljeta pratitelje oduševljava fotografijama u badiću, a posljednjom se oprostila od ljeta.

"Draga jeseni, budi mi milostiva i poslovno uzbudljiva, ali podnošljiva. Bez previše stresa, da savladam postavljene ljestvice. Ako padnem, da se ne rastužim previše, ako poletim, da se ne zanesem previše.

Da stignem kuhati, vježbati, zabaviti se. Viđati prijatelje. Pratiti djecu u svim njihovim amplitudama. Da stignem izlaziti i odmarati se.
Da i dalje ostanem ovako skromna", napisala je na Instagramu i dobila pregršt komplimenata. "Prava si bomba", samo je jedan od njih.

Izvrsnu liniju održava i vježbanjem, a hvali ju i njezina fitness trenerica Monika Imerović.

"Oko šest sati smo već obje budne sa slikama prvih obroka. Nekad se i sama posramim kad mi ranom zorom javlja da je već otrčala 11 kilometara. Ne sjećam se da sam ikad radila s takvim vojnikom od žene. U gram, u gram grama pridržava se napisanog plana prehrane k'o časna sestra Biblije. Do 12 je već otplesala tri sata, poslikala što je sve pojela u međuvremenu, izvagala i pripremila ostatak obroka za kroz dan. Bez pogreške!", napisala je u proljeće trenerica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 09:29