NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

PRIJATELJICE OSTAVLJAJU PORUKE PODRŠKE SEVERINI 'Ubila si ga ignoriranjem. Samo hrabro, svako zlo ima rok trajanja'

 
Iva Jerković, Nada Bučević, Igor i Severina Kojić, Lana Klingor i Nika Antolos
 Tom Dubravec/Goran Šebelić/Davor Žunić/Livio Andrijić/Duje Klarić / Cropix

Nakon što je srpski Telegraf u četvrtak izašao s bombastičnom naslovnicom na kojoj tvrde da je hrvatska pjevačica Severina Kojić pokušala ubiti bivšeg muža Milana Popovića i da policija istražuje napad, Seve se odmah obranila na Instagramu nazvavši sve to žalosnim pokušajem zadobivanja naklonosti suda u slučaju borbe za zajedničkog sina. Dodala je i da zbog dobrobiti djeteta neće podizati tužbu.

U komentarima ispod objave odmah su se javile Severinine prijateljice, poznate javne osobe i također mame, koje su joj na razne načine pružile podršku.

- Upravo si još jednom pokazala koliki si čovjek. Samo majka zna ovako postupiti jer je majka i jer štiti svoje dijete, pa makar to značilo i progutati knedlu, zatomiti ponos, suzbiti prkos i reci ‘ma neću ništa napraviti’. A ja jako dobro znam kako je to - napisala joj je Lana Klingor.

Screenshot / Instagram

Bivša feminemka, također majka Nika Antolos ostavila joj je poruku s kojom su se složile i brojne druge mame:

- Da, ubila si ga ignoriranjem njegovog zla, ljubavlju prema svome djetetu i nastavkom života punog radosti.. Hoće to.. Ali tvoj divni mali čovjek raste i narast će u divnog mladog čovjeka, a onda svi plaćeni oglasi svijeta vrijedit će kao novac Monopolyja i njegova vikanja laži utišat će vaš smijeh… Samo hrabro, svako zlo ima rok trajanja…

Screenshot / Instagram

- Bez brige, svi normalni znaju istinu, a za ove druge - ne mari! Luzer bio, luzer ostao. Samo je jedna majka, a ti si the mama - poručila joj je Suzy Josipović dok je pjevačica Žanamari kratko prokomentirala:

- Omg koji lik!

S Josipović se slaže i manekenka i voditeljica Iva Jerković koja joj je napisala:

- Ma ti si THE mama i THE čovjek…

U komentarima se oglasila i Nada Bučević, splitska spisateljica koja se bavila uglavnom roditeljstvom, voditeljica motivacijskih radionica i sestra Ane Bučević.

- Nikad se nisam slagala s onim da razvod izvlači najgore iz čovjeka. Razvod tek pokaže tko je zaista kakav. Ima zdravih razvoda, ali za to je potrebno da više voliš svoje dijete od toga koliko ti se ne sviđa bivši partner - napisala je.

View this post on Instagram

U sudskoj borbi za svoje dijete, od njegovog oca dobila sam, pored do sada raznih epiteta i postavljanih ''dijagnoza'', i neslužbeni status ''ubojice'' u pokušaju oca djeteta. Razlog je jednostavan... Otac nije uspio dobiti odmah i sada ono što si je zacrtao od nadležnih hrvatskih institucija uključenih u postupak pa je, nezadovoljan i ljut nakon jučerašnjeg suda, ''pustio'' u javnost vijest o pokušaju njegova ubojstva od strane mene i to putem i uz pomoć mog supruga Igora. Da nije žalosno, bilo bi tragikomično čime se sve pojedinci služe u tzv. ''borbi'' na sudu, a sve pod krinkom najboljeg interesa svog djeteta, i da granice 'fair play-a' i interesa djeteta tu nema, već je cilj totalno uništenje mene i kao majke i kao javne osobe. Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca... Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog ''oglasa'' u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže ''daleko mu kuća..''

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Kratke i uglavnom emotikonim ispunjene komentare ostavile su i Anita Dujić, Ida Prester, Ana Herceg i drugi.

Podsjetimo, u međuvremenu se oglasio i Milan Popović koji je objavio snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi kako se preko puta njegove kuće u Zagrebu zaustavlja crni automobil i iz njega izlazi muškarac koji ostavlja nešto pred ogradom, no iz te je perspektive nemoguće bilo što razaznati. Za Jutarnji je rekao:

- Pred moju kuću stavljena je naprava nalik na svijeću, ispunjena crnim katranom i dosta teža od svijeće. Na kamerama je vidljivo da je naprava gorjela, ali na sreću vjetar je ugasio plamen. Policija radi forenzičku obradu da vidi o kakvom se predmetu radi. Na snimci se jasno vidi da je to postavio Igor Kojić koji je previdio video nadzor na kući.

O slučaju se oglasila i policija koja je potvrdila da istražuje slučaj i naglasila da se nije radilo o eksplozivnoj napravi, nego o ‘bezazlenom predmetu koji se, ipak, može shvatiti kao neka vrsta zastrašivanja obzirom na način kako je ostavljena’.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 01:35