StoryEditor
USKORO ĆE OBJAVITI DATUM

SEVERINA SE OGLASILA NA INSTAGRAMU NAKON PODULJE PAUZE 'Hvala svima koji ste me podržavali, s nestrpljenjem čekali i pisali 'kad će?''

 
Severina
 Severina / Instagram

Severina se oglasila na Instagramu i današnjom objavom oduševila svoje obožavatelje. Naime, popularna pjevačica objavila je selfie u ime završetka snimanja njezinog novog albuma.

'Divno mi je podijeliti s vama osjećaj da sam završila sa snimanjem albuma. U to ime evo i jedan #HALO selfie. Hvala svima koji ste me podržavali, s nestrpljenjem čekali i pisali “kad će?”, ljutkali se, ali uvijek pjesme traže svoje pravo vrijeme, nikad ja. A na pjesme se ne možete ljutiti. Pogotovo ne na ove koje sam sad snimila... Na albumu će se osim pjesama Kao, Otrove, Mrtav bez mene, Tutorial, Unaprijed gotovo i Magija, naći još 7 novih pjesama. Uskoro... Kroz desetak dana ću objaviti datum izlaska albuma... ', napisala je Severina.

Ova je objava razveselila obožavatelje pjevačice koja u posljednje vrijeme, zbog rada na novom albumu, nije baš bila aktivna na društvenim mrežama.

'Napokon!'

'Pa divno!'

'Neka je sa srećom pa da bude puno koncerata', samo su neki od komentara fanova ispod Severinine objave na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2020 04:38