TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!

VIDEO: 'UZALUD VAM TRUD SVIRAČI SA SVIM TIM MIRODIJAMA. OVO KUHANJE JE MUČENJE I VAS I MENE!' Špiček poklopio cure zbog čak 27 začina u jednom jelu

 Promo/RTL

Kada je Doris u srijedu navečer puhnula u zviždaljku i dala znak natjecateljima showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' da više ne kuhaju u paru, svi su pomislili da će njihovi konačni rezultati biti razočaravajući. No, za Arsena i Željana te Moiru i Zdravka nije bilo problema jer su slavili svoje tri desetke, dok su Ozana i Katarina prikupile taman toliko bodova da budu predzadnje na ljestvici.

Arsen i Željan nastavljaju nizati uspješne ocjene. Žiri je pohvalio njihove polpete od srdela s kupusom i krumpirom, kao i rustikalnom, starinskom prezentacijom. Ivan Pažanin i Žakline Troskot bili su vidno oduševljeni okusom mora na njihovom tanjuru pa su barbama iz Splita dali desetke. Jedino je Tomislav Špiček imao malu primjedbu zbog kreme od kelja, koja, zapravo, nema okus kelja.

Moira i Zdravko 'zaradili' su još jednu desetku, ovaj put od Žakline. Njihova svinjetina u začinskom bilju s crnim njokima je bila pun pogodak za ženskog člana žirija, koja se nadala da će se i do kraja večeri najesti 'fine klope'. No, tu su je razočarale Ozana i Katarina, koje su žiriju na kušanje donijele svinjske ražnjiće marinirane u 15 različitih začina!

Promo/RTL

'Djevojke ne znaju koja je bila marinada. Čak i ja se ponekad uhvatim da ne razumijem recept, ali pitam kolege za mišljenje. Ulažem više truda u dobivanje odgovora nego one koje ne vjeruju u svoj recept', izjavila je Žakline kojoj su ražnjići bili previše suhi, s obzirom da su se marinirali.

'Doslovno smo izbrojali 27 namirnica koje ste naručile, a servirate nam ove suhe ražnjiće. Jeste li probale svinjski file od Moire i Zdravka? Znam da to nije način na koji ste htjele pripremati svoje ražnjiće, ali svinjski file ovako prezentirati je strašno! To treba biti mekano kao duša. Uzalud vam trud svirači sa svim tim mirodijama. Cure, vama fali ideje! U biti, najbolje vam je reći da neće kuhati i da idete odmah u duel. Ovo kuhanje je mučenje i vas i mene! Prestrašno! Tri, četiri puta zaredom vam ne ide. Skuhajte najprostije jelo koje znadete napraviti. Ako je dobro za vas, bit će i za mene…', oštro ih je iskritizirao Špiček, dajući im trojku na kuhači.

'Ne doživljavam komentare žirija osobno. Kažu da radimo malo jednostavnije, a kad to i napravimo - nije dobro! Kažu 'cure, znamo da znate bolje, nešto novo, riskirajte'. I kad riskiramo, neće ti reći nešto dobro, nego 'ajmo drugi put manje popržit meso' ili 'smeta mi ponovo piletina'. Ocjene nisu realne. Ne znam što više napraviti, a da nije topla voda', ljutito je komentirala Ozana u sobi za izjave nakon dobivenih, ukupno, deset bodova.

S obzirom da je ovo kvalifikacijski tjedan, u četvrtak nema ispadanja. Natjecatelje showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' očekuju novi izazovi u novoj epizodi, samo na RTL-u!

Promo/RTL

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:38