NOVA KRALJICA PLAŽE

FOTO, VIDEO: POKAZALA JE BAŠ SVE - STRIJE, CELULIT I STRAŽNJICU U TANGAMA Najpoznatija plus size djevojka postala spasiteljica na plaži

 Profimedia, Pacific coast news

Otkad se pojavila na svjetskoj modnoj sceni, plus size manekenka Ashley Graham mršave kolegice savršenih tjelesnih proporcija uspjela je baciti u drugi plan.

Amerikanka za sebe kaže kako joj nije namjera poticati pretilost, nego zdrave obline, a upravo njih ponosno je pokazala u Miamiju na snimanju editorijala, koji neodoljivo podsjeća na hit televizijsku seriju 'Spasilačka služba'.

Ashley je pozirala u jednodjelnom crvenom kupaćem kostimu koji je '90-ih proslavila seks-bomba Pamela Anderson. Plus size manekenka besramno je 'zajahala' valove na jet-skiju, a njezina stražnjica u tangama doslovce je 'zapalila' društvene mreže.

Graham, koja ne voli da joj se tijelo obrađuje u photoshopu, pogledima znatiželjnika izložila je sve svoje nesavršenosti - celulit i strije - a negativne komentare na račun svoga izgleda, kao i uvijek, ignorira.

- Govorili su mi da nikada neću uspjeti, da nisam tip žene za naslovnice i modne piste, ali svima sam dokazala da su u krivu - izjavila je nedavno Ashley.

New York, NY -  Sports Illustrated Swimsuit Cover Model Ashley Graham at the Sports Illustrated Sportsperson of the Year Ceremony 2016 at Barclays Center of Brooklyn.
       December 12, 2016, Image: 308265518, License: Rights-managed, Restrictions: NO Brazil, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:36