DOBRO JE PROŠLA

HELEN HUNT DOŽIVJELA TEŠKU PROMETNU NESREĆU Oscarom nagrađena glumica prošla s manjim ozljedama, ali je 'u strahu i jako je potresena'

 
Helen Hunt
 Andrew Marks / Retna A / Profimedia

Američka glumica Helen Hunt hitno je prevezena u bolnicu nakon što se s osobnim automobilom preokrenula više puta u teškoj nesreći u Los Angelesu, potvrdila je policija za portal TMZ.

Portal piše da je Oscarom nagrađena Hunt bila jedini putnik u automobilu i sjedila je na mjestu suvozača. Nesreća se dogodila u utorak poslijepodne kad je drugi automobil udario u njezin zbog čega se njezin terenac okrenuo na bok.

Prema snimci koju je objavio TMZ, čini se da je vozač SUV-a mislio da ima slobodan prolaz križanjem, no u zadnji čas ga pogodi drugi osobni automobil.

Izvori kažu da je Helen Hunt, koja se proslavila ulogama u filmovima ‘Mad About You’, ‘Twister’ i ‘Bolje ne može’, prebačena u bolnicu na Beverly Hillsu i žalila se na bolove.

Navodno je već nakon nekoliko sati puštena iz bolnice, a njezin glasnogovornik rekao je da je jako potresena i preplašena, ali da nije imala ozbiljnijih ozljeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 17:31