IPAK JE SCENARIST...

Kćeri Sylvestera Stallonea otkrile detalj iz ljubavnog života: ‘Kad je bilo vrijeme za prekid, zovemo tatu‘

Slavni glumac je bio poznat po tome da je bio "neugodan" kad bi sestre dovele svoje dečke prvi put kući

Jennifer Flavin, Sistine Stallone, Sylvester Stallone, Sophia Stallone i Scarlet Stallone

 Sonia Moskowitz Gordon/Zuma Press/Profimedia

Najstarije kćeri Sylvester Stallonea otkrile su kako im je otac u prošlosti pisao SMS-ove za prekid s dečkima i zadirkivale ga kako je bio "neugodan" prema njihovim potencijalnim partnerima.

O 76-godišnjem glumcu, najpoznatijem po ulogama Rockyja i Ramba, nedavno su u Giggly Squad podcastu pričale kćeri; 26-godišnja Sophia Stallone i dvije godine mlađa Sistine Stallone.

Sestre, koje se uz oca pojavljuju u televizijskom reality showu The Family Stallone, premijerno emitiranom ovog mjeseca, govorile su kako se slavni glumac nosi s činjenicom da one idu na spojeve.

"Moj tata je stručnjak kad je u pitanju naš ljubavni život, u mnogim područjima. U jednom području, on piše većinu naših SMS-ova za prekide", ispričala je Sistine, a starija Sophia se složila, dodajući: "Preporučujem djevojkama da odu do svog tate i da im tata napiše poruku za prekid jer muškarci poznaju muškarce. Kažem vam".

Sistine se našalila kako se njezini bivši "nikad nisu naljutili zbog iskrenosti" te dodala kako je Sylvester bio poznat po tome da je bio "neugodan" kad bi sestre svoje dečke prvi puta dovele kući.

"Pomislile bismo ‘ovaj je dobar, dovest ćemo ga doma‘. Tata je uvijek neugodan. Stoji u kutu. Ne govori ništa, samo da bi ih zastrašio", ispričala je Sistine, koja je nastavila očevim stopama i gradi glumačku karijeru.

Zadirkivale su Stallonea, koji je u braku s njihovom majkom Jennifer Flavin od 1997., da je često znao zapaliti cigaru, sugerirajući time svoju dominaciju.

"Pitala sam ga zašto to radi, a on mi je odgovorio: ‘Mogu procjeniti u prve četiri minute kad ga upoznam hoće li potrajati ili ne, zato ne želim gubiti vrijeme‘", kazala je Sistine, napomenuvši kako je "uvijek bio u pravu".

Gostovanje sestara Stallone u podcastu uslijedilo je nakon premijere novog reality showa The Family Stallone na streaming platformi Paramount+.

Show prati Sylvestera, njegovu suprugu Jennifer i njihove tri kćeri. Uz Sophiu i Sistine, par ima i 20-godišnju Scarlet. Epizode se emitiraju jednom tjedno na streaming platformi, a gledateljima je najavljeno kako će "upoznati jednu nevjerojatnu obitelj kao nikad prije".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. rujan 2023 21:46