IMAO JE SAMO 47 GODINA

POZNATI IRSKI GLUMAC UMRO U SNU 'Znao je iznenada, usred snimanja, zaspati na setu. Posljednjih dana hodao je uz pomoć štaka, očito je bio u bolovima'

 
Karl Shiels
 Getty Images

Karl Shiels, junak BBC-jeve TV serije "Peaky Blinders", preminuo je u nedjelju u snu u dobi od 47 godina, objavio je Daily Mail.

Glumac iz Dublina nedavno je zabrinuo kolege iz druge serije u kojoj je igrao, "Fair City", kad je u više navrata, zbog zdravstvenih problema koje, nažalost, nikome nije spominjao, iznenada, usred snimanja, jednostavno zaspao na setu.

Nekoliko dana prije smrti Shielsa su vidjeli kako hoda pomoću štaka.

- Očito je bio u bolovima, no nitko mu nije ponudio nikakvu pomoć, nitko ga nije ni pitao što nije u redu - rekao je izvor blizak irskom glumcu.

View this post on Instagram

And The Ass Saw The Angel...

A post shared by Karl Shiels (@karlshiels) on

- Karl je bio jedinstven, talentiran, smiješan, oštrouman, otvoren i snažan kao glumac, redatelj i umjetnički ravnatelj kazališta u kojem je radio - bio je velika potpora i mentor mladim piscima i redateljima...

Naša srca su slomljena, ali naše misli danas su s njegovom životnom partnericom Laurom Honan i njegovom obitelji - stoji u priopćenju koje je potpisala glumčeva agentica Lisa Richards.

Shiels je karijeru započeo kao električar, ali početkom devedesetih odlučio je postati glumac - imao je uloge u filmu "Batman Begins" te TV serijama "Foyles War", "Doctors", "Into the Badlands" i "Tudori".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 19:05