SVJEDOCI: ONA JE KRIVA!

TULUM IZ PAKLA U APARTMANU RUSSELLA CROWEA Poznata pjevačica: 'Gušio me, izbacio kroz vrata i pljunuo. Urlikao je da sam crnčuga i luđakinja!'

Poznata reperica Azealia Banks tvrdi da je na privatnom tulumu kod Russella Crowea proživjela pravi pakao i da je jedva izvukla živu glavu. 25-godišnja pjevačica na Facebooku je napisala:

- Da skratim... Otišla sam na tulum u apartman Russella Crowa. Čovjek me nazvao ludom crnčugom, gušio me, pljunuo i doslovce izbacio kroz vrata. A čovjek koji je bio s njim u sobi nije mi htio pomoći. Osjećam se grozno.

Nešto kasnije, Azealia je obrisala svoj status nakon što su neki ljudi, koji su također bili na spornom tulumu, dali svoje viđenje situacije. Naime, svjedoci su rekli da je upravo Azealia bili jedina problematična osoba na tulumu, a da ju je Crowe morao izbaciti nakon što je postala agresivna. Navodno je i jednom gostu prijetila da će mu prerezati grkljan, ali Crowe je na vrijeme intervenirao.

Incident se dogodio u jednom hotelu na Beverly Hillsu, a među desetak gostiju bio je i poznati reper RZA. Upravo on je doveo divlju Banks...

TMZ piše da se večer zakuhala tek kad je Azealia jednom gostu poručila da je 'dosadan bijelac'. Jedna dama skočila je u obranu čovjeka što je pijanu Banks potpuno izbacilo iz takta.

- Sigurno bi voljeli da razbijem ovu čašu, prerežem vam grkljan i da krv šiklja na sve strane kao u Tarantinovim filmovima - urlikala je Banks.

Očevici tvrdi da je Crowe bio miran sve do trenutka dok Banks stvarno nije posegnula za čašom. Glumac je je zgrabio, odvukao do vrata i predao svom osiguranju. Najmanje četvero očevidaca tvrdi da je Crowe ispravno postupio, a da je Azealia divljala.

Reperica je ekspresno izbrisala status na Facebooku u kojem je teško optužila Crowea, ali je poslije u jednoj konverzaciji spominjala kako je depresivna i da joj je žao što na tulum nije povela nekoga tko bi prebio glumca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:03