HUMANITARNI KONCERT

VIDEO, FOTO: 'NAŠA LJUBAV JAČA JE OD STRAHA I TERORIZMA' Ariana Grande u suzama pjevala u Manchesteru, za žrtve napada skupila 12 milijuna dolara

 REUTERS

Više od 50.000 ljudi okupilo se u nedjelju navečer na kriket igralištu Old Trafford u Manchesteru, gdje je Ariana Grande, u društvu najvećih svjetskih glazbenih zvijezda, održala veliki humanitarni koncert 'One Love Manchester' u čast i sjećanje na žrtve terorističkog napada.

Podsjetimo, nakon njezine gaže u Manchester Areni krajem svibnja, taman dok je američka pjevačica silazila s pozornice, radikalni islamist aktivirao je bombu, koja je ubila 22 i ranila 50-ak ljudi.

Iako se u Londonu i u subotu dogodio teroristički napad, Ariana nije htjela otkazati humanitarni spektakl.

- Ne smijemo se prepustiti strahu. Nikada. Naša ljubav jača je od toga - izjavila je 23-godišnja Grande, koja je na početku koncerta održala minutu šutnje za stradale.

Američka pjevačica nije mogla suspregnuti suze dok je pjevala s dječjim zborom iz Manchestera. Na humanitarnoj večeri pridružili su joj se kolege Robbie Williams, Take That, Katy Perry, Justin Bieber, Chris Martin, Pharrell Williams, a gost iznenađenja bio je i Liam Gallagher iz kultnog Oasisa.

Grande je uz pomoć najvećih svjetskih glazbenika i Crvenog križa u nedjelju navečer skupila oko 12 milijuna dolara, a sav novac dat će u humanitarne svrhe.

Na pozornici joj se pridružio i dečko, reper Mac Miller, a zbog prstena na Arianinoj ruci mediji su počeli šuškati da se par zaručio.

Pjevačica je koncert, koji je uživo prenosila na svojoj Facebook stranici, završila dirljivom pjesmom 'Somewhere Over The Rainbow'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:59