REUTERS/Pedro Nunes
OPET GA SLAVE

DUG I TOPAO ZAGRLJAJ IZBORNIKA I GLAVNE ZVIJEZDE REPREZENTACIJE BIO JE PORUKA ZA TRENERA, OGLASILA SE I SESTRA 'Ne miješajte mu se u posao'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. studeni 2019. 00:34

Nisu se u lijepom tonu rastali, doduše zakratko i samo zbog reprezentativne stanke Maurizio Sarri i Cristiano Ronaldo. Trener Juventusa po drugi je puta u nizu na utakmici s Milanom zamijenio svoju glavnu zvijezdu i ponajboljeg napadača svijeta. Jasno da to egoističnom Ronaldu nije najbolje sjelo.

Radili su čitači s usana, dešifriralo se što je Portugalac rekao bivšem treneru Napolija i Chelseaja. Neki govore, a to je i verzija koja se najviše puta spominjala, da je CR7 spominjao Sarrijevu majku.

Poruka koju je Ronaldo poslao svom treneru bila je očita. Protiv Litve je, koliko god ta reprezentacija bila ispod renomea zabio tri pogotka i na taj način sudjelovao u pobjedi europskog Selecaoa (6:0). Odmah su se javili njegovi fanovi, ali i sestra Katia Aveiro.

- Ne miješajte mu se u posao. Sestrin ponos - napisala je uz objavu na društvenim mrežama.

Nakon utakmice protiv Litve CR7 i portugalski izbornik Fernando Santos bili su u dugotrajnom zagrljaju. To je, smatraju mnogi, također bila poruka za Sarrija ali i jasan znak zahvalnosti za sve što je nogometaš pružio svojoj domovini.

- Neki ljudi su sumnjali u njega, ja nisam. Znao sam da će biti dobro i da će danas odigrati sjajnu utakmicu, kao što i jest - rekao je Santos.

Linker
19. travanj 2024 18:29