SCreenshot
VIŠE NEMA NAZAD

'JA SAM MISLIO DA MI JE ON KAO OTAC, A SVE JE BIO SAMO BIZNIS': RAZOČARANI HRGOVIĆ OTKRIVA POZADINU VELIKOG RASKOLA 'To je pravi razlog rastanka...!'

FILIP HRGOVIĆ U INTERVJUU ZA SN O odnosu s Leonardom Pijetrajem, gdje je puklo i postoji li mogućnost pomirenja
Piše: Dean BauerObjavljeno: 25. prosinac 2019. 23:56

Postoji po nama jedna osoba koja je jedno značajno vrijeme vašeg života, početka karijere, vam bila iznimno bitna. Poput oca, a ne “samo” trener. Govorio o Leonardu Pijetraju. Između vas je “puklo” i ne želimo razvlačiti previše tu priču, ali je li moguće da vas dvojica barem počnete međusobno pričati, pozdravite se? U ime prošlih vremena.

- Ja sam mislio da mi je on kao otac. Samo što sam s vremenom shvatio da mi nije bio kao otac, već puki biznis. On je to tako gledao. Napravio je neke jako velike pogreške, u biti neke su stvari od početka bile dosta krivo postavljene. To je razlog našeg rastanka. Ja sam došao kod njega kao klinac, nisam ništa kužio. Što sam ja s 14 godina znao o boksu, o sportu, o biznisu. Slušao sam sve i gledao ga kao boga.

Iako, on vas je “gurnuo” u taj svijet vrhunskog boksa, sve do Kličkovog kampa, WSB, a ne može se reći da niste tu financijski profitirali.

Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajac / CROPIX / CROPIX

- Nisam ja profitirao zato jer me on gurnuo, nego zato što sam pobjeđivao. To je bio poslovni odnos. On me trenira, ja boksam. On mi kaže, desni direkt se ovako radi, ja dođem i nokautiram suparnika u ringu. Je, on je bio moj trener. Ja sam radio k’o konj, on je radio uz mene, ali taj se odnos raspao zato jer su neke stvari od početka krivo postavljene. Kada sam došao u godine u kojima mogu sam koristiti svoju glavu, neke stvari nisu mogle dalje funkcionirati. U tom odnosu i ja sam napravio neke pogreške, koje vidim i bez problema ih priznajem. Što se mene tiče, ja ga sada mogu pozdraviti, stisnuti mu ruku. On da je pametan, da nije podcast-trener i podcast-menadžer, on bi već došao tu i sparirao bi s Milunom da dečko napreduje. Njegovi bi se boksači borili na mojim priredbama, u Areni, u Ciboni, što im je ponuđeno, a ne u Kaštelima. On bi surađivao s mojim menadžerom koji je jedan od jako uspješnih poslovnih ljudi u Europi, s mojim promotorima. Međutim, on je zauzeo neki stav u kojem šteti sebi i svojim boksačima. Ja ću priznati svoje pogreške njemu u lice, ali on svoje nikada neće i nije. I uvijek je netko drugi kriv. Nikada on. Nije slučajno da on niti s jednim boksačem s kojim je radio više ne priča. To nije slučajno. Slušajte, ja sad mogu pričati o njemu, on o meni svašta. Netko će povjerovati njemu, netko meni, ali znate po čemu vidite kakav je tko? Po plodovima!

Linker
16. travanj 2024 13:28