Action Images via Reuters/Carl Recine
SKANDAL U ENGLESKOJ

JEDNA OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA ENGLESKE REPREZENTACIJE NASRNULA NA SUIGRAČA! Ostali su mislili da se šali, ali trebalo ih je razdvajati

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. studeni 2019. 09:57

Englesku nogometnu javnost poharala je u noći s ponedjeljka na utorak informacija o tome kako su se u kampu reprezentacije, nešto prije večere prvog dana okupljanja Gordog Albiona umalo potukli Cityjev Raheem Sterling i Liverpoolov Joe Gomez. Očito je među njima ostalo još nekih nerazjašnjenih nesuglasica s nedjeljnog velikog derbija u kojem su Redsi s 3:1 nadvisili Građane i dali petama vjetra u borbi za naslov prvaka.

Daily Mail tako piše o tome da je Sterling pokušao uhvatiti za vrat Gomeza dok je ovaj ulazio u kantinu kako bi jeo nakon večernjeg treninga. Ostali igrači koji su svjedočili tome činu bili su šokirani i krenuli su ih razdvajati, a Sterling je ubrzo saznao svoju kaznu. Izbornik Gareth Southgate prekrižio ga je za prvu od dvije utakmice u studenom pa neće igrati u četvrtak protiv Crne Gore na Wembleyju. Ipak, ostaje u kadru reprezentacije pa će vrlo vjerojatno konkurirati za sastav protiv Kosova u nedjelju.

- Možemo potvrditi da se tijekom ponedjeljka u privatnom prostoru za igrače dogodila svađa između naših igrača. Sterling neće igrati u četvrtak zbog sukoba u St. George's Parku - stoji u priopćenju engleskog FA-a.

Ubrzo potom Sterling se ispričao za incident. Kako u četiri oka samom Gomezu, tako i pred cijelom javnosti na Twitteru i Instagramu.

View this post on Instagram

A post shared by Raheem Sterling x (@sterling7) on

Gomez je prihvatio ispriku, a Daily Mail navodi i kako je do svega došlo. Naime, Gomez je u kantini po dolasku pozdravio Sterlinga, nakon čega ga je potonji uhvatio za vrat. Suigrači su mislili da se Sterling šali, ali nakon što je sve postalo ozbiljno, morali su reagirati i razdvojiti ih.

Izbornik Southgate razmišljao je o tome da Sterlinga i potjera iz kampa reprezentacije, ali je u priopćenju rekao da to ipak neće učiniti.

Linker
17. travanj 2024 08:28