Aco Petrović i Dino Rađa

 PEDJA MILOSAVLJEVIC/CROPIX Cropix
BEZ PARDONA

Aco opet žestoko opleo po Rađi: ‘On je stvorio ovaj antagonizam! Stojka sam spomenuo imenom, a njega...‘

Aleksandar Petrović je istaknuo kako mu nije jasno zašto je Stojko Vranković toliko vezan za Rađu.
Piše: SNObjavljeno: 05. srpanj 2022. 15:31

Nastavljaju se prepucavanja na hrvatskoj košarkaškoj sceni. Nakon još jedne blamaže naše reprezentacije i poraza od Finske što je značilo i ispadanje iz kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, mnogi traže ostavke vodstva HKS-a, ali oni se ne odlučuju za to.

Dino Rađa je osoba koja je najčešće prozivana nakon što je postalo jasno da Hrvatska neće ići na sljedeće Svjetsko prvenstvo, samim time ni na Olimpijske igre, a za sljedeće Europsko prvenstvo ćemo morati igrati pretkvalifikacije. Rađa je predsjednik Stručnog savjeta te tvrdoglavo inzistira da nam ne treba stranac u reprezentaciji, ali nakon ove blamaže nije podnio ostavku. Dapače, u medijskim se istupima i obračunavao s onima koji su tražili njegov odlazak dodavši kako će biti u Savezu sve dok je Stojko Vranković predsjednik istog.

Vranković je, pak, istaknuo kako razmišlja o odlasku, ali i on se obračunavao s neistomišljenicima dok Rađu u niti jednom trenutku nije detektirao kao ikakvog krivca za aktualnu situaciju. Takva retorika nije jasna Aleksandru Petroviću koji je na svojem Twitteru poslao jasnu poruku predsjedniku Saveza.

"Nije mi jasno zašto je Stojko toliko vezan uz Rađu koji je stvorio apsolutni antagonizam protiv HKSa i reprezentacije. Ovdje se mora razmišljati za opće košarkaško dobro. Stojka sam spomenuo imenom a Rađu prezimenom što dovoljno govori o mom razmišljanju!", napisao je Aco.

Linker
25. travanj 2024 19:16